Kako dnevno sobo spremeniti tako, da bo primerna za objavo na Instagramu?

Sprijaznimo se, da imamo večino časa telefone v rokah in komaj čakamo, da naredimo naslednjo fotografijo ali story, ki ga bomo objavili na Instagramu ali Pinterestu. V zadnjem času pa so fotografije hrane in oblačil zamenjale fotografije dekorja in čudovitih notranjih prostorov. Kako torej pripraviti našo dnevno sobo ali katerikoli drug prostor, da lahko naredimo fotografijo, ki bo primerna za objavo na Instagramu?


Stilske knjižne police

Police za knjige so načeloma namenjene zlaganju in držanju knjig. Lahko pa knjige postavimo na različne vizualno privlačne načine, lahko jih razporedimo po barvi, žanru, velikosti, horizontalno ali vertikalno. Lepo urejena knjižna polica bo zagotovo kotiček, ki ne bo ostal neopažen.

Znebimo se nepotrebnih kosov pohištva

Zagotovo imamo v dnevni sobi nekaj nepotrebnih kosov pohištva in drugih dodaktov, ki jih ne uporabljamo več in samo zavzemajo veliko prostora. Najbolje je, da te stvari pospravimo ali podarimo in kmalu ugotovimo, da je prostora precej več. Ravno prostornost pa je tista, ki naredi boljši vtis.

Pomijmo okna

Kdaj ste nazadnje pomili okna? Verjamemo, da je zagotovo kakšen tak, ki na to vprašanje raje ne bi odgovoril. A zavedati se je treba, da čista okna dajo splošen vtis o sobi. Zagotovo si ne želimo objaviti fotografije na Instagramu, na kateri so umazana okna.

Stilski kavne mizice

Vsi smo opazili, da je kavna mizica center celotne dnevne sobe. Je funkcionalen in nujen kos opreme, obenem pa služi tudi kot osrednji dekor prostora. Ne glede na to ali so na njej čudovite rože, skodelica kave ali čaja, dišeče sveče .. Izbire je veliko, samo od nas pa je odvisno, kako ustvarjalni smo.

Povzeto po: buro247