Kako opremiti spalnico za najboljše udobje?

Izberite udobje, izberite spalnico Magnet – novost pri Alplesu! Spalnica Magnet, novost v kategoriji spalnic za odrasle, prinaša zaobljene brezčasne oblike in zaščito pred sevanjem med spanjem. Elegantni, prostorni dizajn z inovativnimi rešitvami ustvarjajo sproščujočo oazo dobrega počutja.


V spalnici resda večino časa spite, a to naj ne bo izgovor, da jo opremite brez razmisleka, na hitro in z nekakovostnimi materiali. Ravno zato, ker je to prostor počitka, mora biti udoben, zračen, priročen in s pohištvom, ki prispeva k dobremu počutju. Kako torej opremiti spalnico, da bo ukrojena po vaši meri?

Naravni materiali

Prvo in najpomembnejše pravilo pri opremi spalnice je to, da jo opremite z naravnimi materiali, ki omogočajo zdravo spanje. Ko kupujete pohištvo, se prepričajte, da so surovine iz trajnostno naravnanega krožnega gospodarstva, da se pri izdelavi uporablja recikliran les in lepila z nič ali minimalno vsebnostjo topil. Le tako ustvarjen spalni prostor vas bo pospremil v mirno noč in zbudi v svež nov dan.

Skrbno oblikovane podrobnosti pohištva spalnice Magnet dopolnjujejo raznoliki osnovni elementi, prostorne garderobne omare, postelje z zračnim podnožjem ter naravni materiali, ki zagotavljajo zdrav spanec ter regeneracijo telesa.

Zračna postelja z mehkim vzglavjem kot spanje na oblaku

Postelja naj bo dovolj široka in predvsem zračna. Če ima mehko oblazinjeno vzglavje, toliko bolje, saj vam bo to omogočalo, da se zvečer med branjem knjige udobno namestite. Zelo dobrodošla je pri postelji tudi možnost po višini nastavljivega posteljnega dna, saj boste pri višje postavljenem ležišču zvečer veliko lažje legali k počitku in zjutraj vstajali.

Nič ni bolj vabljivega kot mehko postlana postelja Magnet, urejena v skladu z vašim načinom bivanja. Dopolnjujejo naj jo uporabni elementi, ki pa s svojo lepoto in naravnim videzom prinašajo v dom vtis zračnosti narave.

Zračne postelje Magnet z nastavljivim dnom po višini navdušujejo s preprostimi zaobljenimi linijami in mehko oblazinjeno vzglavno končnico v treh barvah tkanine.

Dodatni nasvet: Postelja je lahko tudi dobra rešitev, kadar vam v spalnici manjka prostora za shranjevanje. Enostavno izberite takšno, ki ima pod vzmetnico dodatne shrambne možnosti.

Zaščita pred elektromagnetnim sevanjem

Marsikdo med vami s seboj v posteljo ne prinaša le utrujenosti, pač pa tudi telefon ali tablični računalnik, ki ga ima odloženega na nočni omarici ali nekje drugje v bližini. Te naprave dokazano oddajajo sevanje, ki negativno vpliva na kakovost spanja in upočasnjuje regeneracijo telesa, zato v spalnici niso zaželene. A ker danes brez njih skorajda ne gre, priporočamo uporabo pohištva s tehnologijo Protect You Technology. Nočne omarice z vgrajeno zaščito preprečijo kar 99 % prehoda sevanja.

Pohištvo spalnice Magnet še posebej odlikuje v nočne omarice nevidno vgrajena zaščita pred elektromagnetnim sevanjem. Protect You Technology v 99-% prepreči prehod sevanja. Takšna zaščita pred sevanjem v spalnici je odraz naprednega razvoja zdravju prijaznega pohištva za katero smo dobili bronasto nagrado na Gospodarski zbornici Slovenije.

Barve

Verjeli ali ne, eden od načinov, ki pomagajo do boljšega spanca, je tudi pravilna izbira barv v spalnici. Barve, kot so bela, siva, hrast, peščena, pastelne barve … pomagajo, da se sprostite, umirite živce in hitreje zaspite.

Modra je najbolj učinkovita za umirjanje telesa, marelična je lahko krasen dodatek naravni svetlobi, zelena odraža naravno okolje, drugi naravni toni pa bodo še naknadno popestrili vašo spalnico, hkrati pa zaradi nevtralnosti ne bodo stimulirali čutov oziroma vam bodo pomagali, da se lažje sprostite.

Med črno in belo je cel svet odtenkov. Zato je tudi spalnica Magnet na voljo v  več niansah. Izbirate lahko med belo, hrastom, kašmirjem … pri oblazinjenju pa sahara, peščeno in temno sivo tkanino.

Prostorne garderobne omare

Marsikatera spalnica je hkrati tudi garderobni prostor. Z vgradno omaro, narejeno po meri boste pridobili prostor za shranjevanje, prilagojen vašim individualnim potrebam in željam. Omara lahko sega od stene do stene in od stropa do tal, lahko pa je tudi krajša oziroma nižja od stropa; seveda je lahko tudi kotna ali poševna, če je vaše stanovanje v mansardi.

Garderobne omare z mehkim zapiranjem, skupaj z osnovnimi elementi dopuščajo spremembe v postavitvi ter nudijo optimalen izkoristek prostora.

Pisarna in toaletni kotiček v enem

Spalnica naj bi bila prostor počitka, kraj, kjer se umirite in vlada bolj tiho vzdušje. Zato dostikrat v njej najdejo prostor tudi kakšne druge umirjene dejavnosti: na primer ličenje ali delo od doma. Za oboje lahko uporabite elegantno pisalno mizo, ki ji lahko sami določite velikost, obliko, barvo in materiale. Miza je lahko klasična ali postavljena v kot ter povezana z nizom omaric, predalov, polic …

Dodatni delovni prostor pride prej ali slej prav. Miren prostor nam omogoči, da se lažje osredotočimo na delo in ga bolj učinkovito opravimo. Potem pa je prostor spet samo spalnica, elegantna in navdihujoča.

Spalnica z vsemi odlikami

Vse naštete elemente uporabniku prijazne spalnice lahko po trgovinah za dom iščete zelo dolgo. Lahko pa si nakup tudi olajšate in stavite na najnovejšo spalnico Magnet. Spalnica prinaša zaobljene brezčasne oblike in zaščito pred sevanjem med spanjem. Elegantni, prostorni dizajn z inovativnimi rešitvami ustvarjajo sproščujočo oazo dobrega počutja.

POHIŠTVO, KI PREDVIDEVA ŽIVLJENJSKA PRESENEČENJA

Življenja ni mogoče popolnoma načrtovati, včasih imamo občutek, da se z nami igra ali celo iz nas norčuje.

Tudi opremljanje spalnice je včasih težka naloga, potem pa se še spremenijo naše potrebe. Več kot dragoceno je zato zavedanje, da z nakupom spalnice ne bomo naredili nepopravljive napake.

Naše izdelke snujemo z mislijo na spreminjajoče se potrebe uporabnikov, zato so programi širši, imajo veliko različnih elementov in več barv, ročajev, njihova kvaliteta pa omogoča večkratno prestavljanje. Pri naših uporabnikih niso nič redkega dokupi ali spremembe v postavitvah. Ker nam je mar zadovoljstvo naših uporabnikov, nam manjši dokupi ali servis niso odveč.

Katalog si lahko ogledate >>> TUKAJ

https://www.yumpu.com/xx/document/read/66288050/spalnica-magnet

Spalnica z vsemi odlikami

Vse naštete elemente uporabniku prijazne spalnice lahko po trgovinah za dom iščete zelo dolgo. Lahko pa si nakup tudi olajšate in stavite na najnovejšo spalnico Magnet. Spalnica prinaša zaobljene brezčasne oblike in zaščito pred sevanjem med spanjem. Elegantni, prostorni dizajn z inovativnimi rešitvami ustvarjajo sproščujočo oazo dobrega počutja.

Prilagodite spalnico Magnet svojim željam in potrebam! Tako ustvarjen bivalni prostor nas pospremi v mirno noč in zbudi v svež nov dan.

Še več prednosti spalnic Magnet si oglejte  >>> TUKAJ

POHIŠTVO, KI PREDVIDEVA ŽIVLJENJSKA PRESENEČENJA

Življenja ni mogoče popolnoma načrtovati, včasih imamo občutek, da se z nami igra ali celo iz nas norčuje. Tudi opremljanje spalnice je včasih težka naloga, potem pa se še spremenijo naše potrebe. Več kot dragoceno je zato zavedanje, da z nakupom spalnice ne bomo naredili nepopravljive napake.
Naše izdelke snujemo z mislijo na spreminjajoče se potrebe uporabnikov, zato so programi širši, imajo veliko različnih elementov in več barv, ročajev, njihova kvaliteta pa omogoča večkratno prestavljanje. Pri naših uporabnikih niso nič redkega dokupi ali spremembe v postavitvah. Ker nam je mar zadovoljstvo naših uporabnikov, nam manjši dokupi ali servis niso odveč.

Spalnico si lahko ogledate v živo v salonih pohištva;

Gorenjska:

 • Salon pohištva Alples v Železnikih,
 • Lesnini Jesenice
 • Lesnina Kenja,
 • Žakelj Lesce,
 • Prevc Dorfarje,
 • Dabor Kamnik.

Ljubljana:

 • Prevc BTC,
 • Lesnina Brdo.

Dolenjska:

 • Lesnina Novo mesto,
 • Mstudio Novo Mesto.

Primorska:

 • Darsen Izola,
 • Lesnina Koper,
 • Nova  oprema Vipava,
 • Nova oprema Jelšane,
 • Mega Pivka,
 • Lesnina Nova Gorica,
 • MGM Nova Gorica

Štajerska:

 • Lesotrg Lenart,
 • Lesdom Maribor,
 • Lesnina Maribor,
 • Šmigoc  Slovenska Bistrica
 • Šmigoc Ptuj,
 • Lesnina Levec,
 • Biooprema Šentjur,
 • Sanles Celje,
 • Jomesa Prebold.

Prekmurje:

 • Senpo Ljutomer,
 • Il ambienti Murska Sobota,
 • Lesnina Murska Sobota.