Kako poceni redekorirati stanovanje?

Redekoriranje stanovanja je lahko izredno zabavno opravilo, ki nam omogoči, da personaliziramo svoje domovanje in poživimo prostore. A hitro lahko ugotovimo, da to stane precej denarja. Zato smo za vas poiskali nekaj nasvetov, kako redekorirati stanovanje na poceni in preprost način.


Bodimo kreativni

Namesto, da zapravimo ogromno denarja za (pre)drage umetnine, raje poiščimo umetniške kose, ki imajo več funkcij. Lahko jih obesimo kot tapiserijo, damo na tla kot preprogo, ali položimo pod kavno mizico.

Ne pozabimo na detajle

Za popestritev in poživitev sobe ne potrebujemo velikih in ekstravagantnih kosov – ponavadi ravno majhni detajli naredijo največjo razliko. Lahko so to čisto preprosti dodatki, kot so zanimivi okvirji za slike, organizator pisarniških pripomočkov in podobno.

Posadimo ali kupimo rastline

Kupimo nekaj rastlin in jih razporedimo po stanovanju, ali pa na pisalno mizo postavimo majhen kaktus. Seveda lahko tudi vsak teden kupimo nov šopek rož, ki bo poživil še tako siv prostor. Opcij je ogromno.

Naredimo sami

Vse, kar potrebujemo je nekaj barve in brusilni papir, da izrazimo svojo ustvarjalno stran. Star predalnik ali kavno mizico porišimo ali pobarvajmo z novo barvo, da se bo skladala z ostalim pohištvom v hiši. Tudi kljuke na predalih lahko zamenjamo z nečim bolj unikatnim.

Povzeto po: fabfitfun.com