Mobilno čiščenje – učinkovito, hitro in kjerkoli!

 


Če ste med aktivnimi ljudmi, ste se zagotovo že soočili s problemom, kako očistiti vaše kolo, pohodniške čevlje ali pa zgolj vašega hišnega ljubljenčka, ki se je vrnil s sprehoda poln blata. Težavo odlično rešuje mobilno čiščenje – preverite, kako.

Kadar ste postavljeni pred dilemo, kako najhitreje in najučinkovitejše očistiti manjše površine okoli hiše ali pa celo na mestih brez dovoda vode in elektrike, se poraja ogromno odgovorov. A le eden je lahko pravi – to je mobilno čiščenje, ki vam omogoča čiščenje kjerkoli in kadarkoli.

Kaj je mobilno čiščenje?

Mobilno čiščenje vam torej omogoča, da naravo pustite tam, kamor spada. Pri podjetju Kärcher so v ta namen zasnovali tehnološko napredno predvsem pa učinkovito rešitev, ki uporabnikom omogoča čiščenje povsod, kjer ni priključka za električno napetost in celo brez dovoda voda.

S primernimi napravami tako lahko s pomočjo mobilnega čiščenja očistite skoraj vse okoli vaše hiše – vrtno klop, manjše talne površine, kolesa, motorna kolesa in druga orodja in pripomočke. Potrebujete le mobilni zunanji čistilnik ali ročni čistilnik.

Mobilni zunanji čistilnik – z vami vedno na poti

Mobilni zunanji čistilnik Kärcher ima vgrajeno zmogljivo litij-ionsko baterijo in rezervoar za vodo, kar vam omogoča, da ga lahko vzamete s seboj kamorkoli želite. Naprava je popolnoma prilagojena mobilni uporabi, zato je enostavna za prenašanje, pri shranjevanju pa zavzame zelo malo prostora.

Univerzalni mobilni čistilnik ima pester nabor dodatne opreme in dodatkov, ki so namensko združeni v različne pakete kot so Adventure, Bike ali Pet.

Če se pogosto odpravljate na kampiranje, kolesarske izlete ali pohodniške ture, potem je to idealna naprava za vas. Lahko jo pospravite kar v prtljažnik vozila in potem kolo, kamp opremo oziroma pohodniške čevlje z njo očistite še pred vrnitvijo domov.

Poleg tega, da je mobilni zunanji čistilnik prilagojen transportu, je s svojim ploskim curkom še posebej primeren za vse občutljive površine. Na ta način lahko brez skrbi očistite najbolj občutljive komponente na kolesu ali motornem kolesu, curka vode pa se ne bodo prestrašili niti vaši hišni ljubljenčki.

Ročni čistilnik – brez napajanja očisti vse okoli hiše

Inovativni srednjetlačni ročni čistilnik Karcher je primeren za vse tiste, ki imate vedno radi urejeno okolico hiše. Opremljen je z 18-voltno izmenljivo baterijo, zato za čiščenje ne potrebujete vira električne napetosti. Potrebujete le dovod vode, nanj priključite cev in že ga lahko uporabite za vmesno čiščenje manjših površin in umazanije.

Zahvaljujoč nizki teži in kompaktni legi črpalke, motorja ter baterije, lahko ročni čistilnik brez težav držite v roki in ga prenašate okoli vašega doma. Ker pa ne potrebuje električnega napajanja, lahko z njim dosežete tudi mesta, ki niso v bližini vtičnic, pri tem pa ste med čiščenjem deležni popolne svobode gibanja.

Ročni čistilnik je vsestranska in večnamenska naprava, ki z enakomernim in hkrati nežnim curkom omogoča čiščenje tudi bolj občutljivih površin. Z njim boste enostavno in brez težav očistili vrtno orodje in pohištvo, kolesa, motorna kolesa in druge rekvizite.

Prednosti mobilnega čiščenje

Mobilni zunanji čistilnik in ročni čistilnik vam brez dvoma ponujata maksimalno prilagodljivost in vam zato prihranita veliko skrbi povezanih s čiščenjem zunanjih površin.

Takšen način čiščenja pa ima tudi ogromno drugih prednosti:

  • Hitro in učinkovito odstranjevanje umazanije: Naprave za mobilno čiščenje so idealne za čiščenje sprotne umazanije. Njihova moč curka je prilagojena občutljivim površinam, vendar je še vedno dovolj močna, da je odstranjevanje umazanije hitro in učinkovito.
  • Odstranjevanje umazanije kjerkoli in kadarkoli: Pri mobilnem čiščenju niste omejeni z virom električne napetosti in vam omogoča čiščenje popolnoma brez vtičnic in električnih kablov. Mobilni čistilnik pa je opremljen tudi z rezervoarjem z vodo, zato ga lahko vzamete s seboj tudi na izlet.
  • Vsestranska uporaba: Zaradi pestrega nabora dodatkov, vam mobilno čiščenje omogoča odstranjevanje različne umazanije. Uporabite ga lahko za čiščenje pohodniških čevljev in druge obutve, koles, motornih koles, otroških igrač, vrtnega orodja in hišnih ljubljenčkov.
  • Enakomerna moč: Naprave za mobilno čiščenje imajo prilagojeno moč curka, zato jih lahko uporabite tudi za čiščenje občutljivih površin, zalivanje in celo umivanje hišnih ljubljenčkov.
  • Enostavna uporaba: Naprave za mobilno čiščenje so majhne in kompaktne, zato so enostavne za prenašanje in shranjevanje, še bolj pa navdušuje njihova enostavna in praktična uporaba brez kablov.

Če ste po duši avanturist, ljubitelj pohodništva, koles, motornih koles in drugih aktivnosti v naravi, je mobilno čiščenje kot nalašč za vas. Priporočamo pa ga tudi vsem tistim, ki imate doma hišnega ljubljenčka in si želite imeti vedno lepo okolico doma.