Načini, s katerimi bo stanovanje vedno kot iz škatlice

Ker je vikend pred vrati in vemo, da večina med nami pospravlja med vikendi, smo za vas pripravili nekaj preprostih nasvetov, ki nam bodo pomagali, da bo naše stanovanje vedno kot iz škatlice.


Še posebej je to priročno, če naši prijatelji zelo pogosto hodijo na obisk in je naše stanovanje vedno v razsulu.

Uporabimo sesalnik v stilu iRobota ali Roombe

Če mislite, da so te sesalci izredno dragi, se motite. Sedaj jih lahko dobimo že povsem po normalnih cenah. Omogočili nam bodo, da bodo sami posesali celotno hišo ali stanovanje, vmes ko bomo mi lahko delali povsem druge stvari.

Naredimo urnik in se ga držimo

Če nismo ravno Monica Geller iz Prijateljev, nismo najbolj navdušeni nad idejo, da bi cel vikend pospravljali. Najlažji način, da se temu izgonemo je, da si naredimo urnik tedenskih opravil, ki jih vsak dan po malem opravljamo. Tako bo stanovanje konec tedna čisto, mi pa bomo prihranili dragocen čas.

Pri roki imejmo kokosovo olje

Kokosovo olje bo vse kovinske površine očistil v hipu! Vedno ga imejmo pri roki in ko vidimo odtise ali packe, samo našpricajmo in očistimo z mehko krpo.

Pripravimo si timer

Če vemo, da imamo točno 20 minut preden pridejo prijatelji, si pripravimo timer in se potrudimo, da na hitro pospravimo v tem času. To je dejansko dobra taktika, saj bomo v kratkem času naredili več.

Uporabimo gumijaste rokavice za odstranjevanje živalskih dlak

Ko pride do živalskih dlak, največkrat sežemo po sesalec, a obstaja boljša in lažja pot. Dajmo gor gumijaste rokavice in delo bo končano hitreje in bolj preprosto.

Povzeto po: theeverygirl.com