Naprava, ki prinaša veliko zabave z vašimi najbližjimi

Priredite pravo zabavo na vrtu, v hiši ali ob prikolici v kampu. Povabite zraven še vse svoje prijatelje in družinske člane ter si pripravite nepozaben večer z glasbo, videi, slikami, ogledom filma ali serije. Izberite najljubše in uživajte.


Majhen, a nudi veliko zabave

Spremljevalec, ki ga z lahkoto prineste s seboj na zabavo, na katero ste povabljeni ali jo prirejate. Naprava, ki bo poskrbela, da večeri ne bodo dolgočasni, ne glede na vašo lokacijo. Vse to je Samsung prenosni projektor Freestye. Z 830 grami zlahka smukne v torbico, še opazili ne boste, da ga nosite. Postavite ga na sredino prostora ali na vrtu. Na zunanjih površinah bo njegova prenosljivost še bolj prišla do izraza. Veseli ga boste tudi tam, kjer ni elektrike, npr. v kampih ali postajališča za avtodome. Projektor deluje z zunanjo baterijo, ki podpira USB-PD, in izhod 50 W / 20 V ali več. Priprava je sila preprosta in se sestoji samo iz treh korakov: postaviš, priključiš in projeciraš, ostalo naredi projektor sam. Odlične funkcije samodejno uredijo sliko, da bo ta najboljša in prilagojena. Po napornem dnevu si vsak ob večeru želi le sprostitve z ogledom svoje najljubše serije ali novega filma. Ležanje na kavču in ogled najljubših vsebin kar na stropu je sedaj mogoče – nič več neudobnih položajev in bolečin v vratu. Samodejno izenačevanje (auto-keystone), samodejno izravnavanje (auto-level) in samodejno ostrenje (auto-focus) omogočajo prilagajanje slike vsem površinam in kotom, hkrati pa projektor nudi kristalno čisto sliko vse do velikosti 254 cm (100 palcev). Sliko lahko poleg tega še zavrtite za 180 stopinj, kar omogoča prikazovanje kjerkoli, tudi na stropu.

Prenosljiv zvočnik

Za dobro vzdušje na rojstnodnevni zabavi vedno poskrbi dobra glasba. Če svoj telefon uporabljamo kot predvajalnik glasbe zamudimo nepozabne trenutke za fotografijo ali videoposnetke. Ko pa s seboj prinesemo Freestyle projektor, to ne bo več težava. Izjemen zvočnik nudi 360-stopinjski prostorski zvok za čisti užitek. Večja zabava ali sproščujoč popoldan ob poslušanju glasbe ne bo več težava, saj je zvočni sistem projektorja dovršen in kakovosten ter doda realistično izkušnjo, ne glede na to, kje sedite. Ne le, da se glasba predvaja, z njim si lahko ogledamo celo vse videospote ali le prepustimo načinu ambientalnega prevajanja, saj ima pametni zvočnik, ki analizira glasbo in prilagaja svetlobne učinke na steni ali stropu. Prostor lahko spremenimo in mu dodamo posebno osvetlitev zahvaljujoč prosojnemu pokrovčku za lečo, ki projicira svetlobne učinke.

Povežite se z drugimi napravami

Svoj projektor lahko povežete tudi s televizijo prek funkcije Smart TV. Tako lahko prezrcalite sliko in skupina, ki je v dnevni sobi gleda enako sliko, kot tista, ki je na zunanji terasi – tako ne bo nihče nič zamudil. Združljiv je tudi z mobilnimi napravami Android in iOS. Upravljate ga lahko tudi prek glasovnega asistenta, klasično prek priloženega daljinskega upravljalnika ali s pomočjo Samsung aplikacije SmartThings.

 

Vse informacij o sami napravi najdete na: https://www.samsung.com/si/projectors/the-freestyle/the-freestyle-sp-lsp3blaxxh/.