Natikači – prava obutev za dom, bazen in poletne počitnice

Obstaja nekaj tistih kosov, ki so “must have” skozi vse leto, in z gotovostjo lahko trdimo, da so natikači med njimi.


Ne glede na to, na kakšen imidž prisegate, kakšna oblačila prevladujejo v vaši garderobi in nasploh, kako bi opisali vaš modni slog, v vaši omari nikakor ne smejo manjkati natikači, ki veljajo za vsestransko, udobno in nosljivo obutev. Zanje se odločajo tako ženske kot moški, že nekaj sezon pa so hit tako v vročih poletnih mesecih, kot tudi v času, ko nekoliko padejo temperature.

Kakšen model natikačev boste pa vi izbrali?

Moški natikači so postali priljubljen del moške garderobe, saj so udobni in primerni za različne priložnosti. Natikači so običajno izdelani iz lahkega in zračnega materiala, kot je usnje, platno ali guma, kar omogoča udobno nošenje v vročih poletnih dneh. Natikači so nadvse primerna obutev za različne priložnosti, kot so plaža, bazen, sprehod po mestu ali sproščen večerni dogodek. Na voljo so v različnih barvah in vzorcih, odločite pa se lahko za nakup različnih modelov in blagovnih znamk.

Preden se odločite se za nakup, preverite, ob kakšnih priložnostih in predvsem kako pogosto nameravate natikače nositi. Pred nakupom je namreč pomembno upoštevati tudi kakovost materiala in izdelave, saj bodo kakovostni natikači veliko bolj udobni za nošenje, obenem pa boste z njimi preskrbljeni za daljše časovno obdobje. Natikači z dobro oblazinjenim podplatom so bolj udobni za nošenje, hkrati pa tudi zmanjšujejo tveganje za bolečine v stopalih.

Skombinirajte jih na različne načine

Ena njihovih največjih prednosti je to, da lahko modne moške natikače na answear.si zlahka skombinirate z različnimi oblačili, kot so denimo kratke hlače, chino hlače ali jeans hlače. Pri izbiri barve natikačev je pomembno upoštevati tudi barvo zgornjega dela oblačila. Na primer, če nosite temno zgornjo obleko, so temni natikači najbolj primerne, medtem ko lahko svetlejše natikače kombinirate z bolj nevtralnimi zgornjimi oblačili.

Poleg tega so na voljo tudi natikači z različnimi dodatki, kot so trakovi iz usnja ali tekstila, ki dodajo dodaten stil natikačem. Natikači z dodatki so primernejši za bolj sproščene priložnosti, kot so pikniki, izleti ali sproščeni večerni dogodki. V zadnjih letih so postali priljubljeni tudi natikači z vzorci in napisi ter logotipi modnih znamk. Ti natikači so primernejši za bolj drzne moške, ki želijo izstopati iz množice. Pri izbiri natikačev je pomembno tudi upoštevati vašo postavo in slog oblačenja. V primeru, da ste visoke in vitke postave, bodo prava izbira ožji modeli natikačev, medtem ko bodo natikači, ki jim je mogoče prilagajati pasove, bolj primerni za moške z močnejšo postavo. Pomembno je, da izberete prave natikače za pravo priložnost in da jih kombinirate z drugimi oblačili, da ustvarite popoln videz.

Poleg moških natikačev so tudi ženski natikači (https://answear.si/k/zenske/obutev/natikaci-in-sandali/natikaci) postali priljubljen del ženske garderobe. Nekatere pripadnice nežnejšega spola raje posegajo po natikačih z visoko peto, druge se bolje počutijo v njihovi športni različici. V ponudbi na spletni strani Answear so na voljo natikači v različnih barvah in vzorcih, odvisno od blagovne znamke in namena. Na voljo so tudi modeli z različnimi dodatki, kot so trakovi iz usnja ali tekstila, ki dodajo dodaten stil natikačem. Natikači z dodatki so primernejši za bolj sproščene priložnosti, kot so pikniki, izleti ali sproščeni večerni dogodki.