To so najbolj dragi dodatki v kopalnici, ki jih ne potrebujete

Želite prenoviti kopalnico, ampak ste omejeni na določen budget? Izognite se spodnjim dodatkom, ne boste jih zares pogrešali, zagotovo pa boste privarčevali.
Masažna kad

Vsi si radi predstavljamo, da bomo po dolgem dnevu v službi prišli domov, si napolnili kad in si pripravili pravo penečo kopel. A masažna kad porabi velike količine vode, v njej pa se začnejo lahko pojavljati temni, plesnivi madeži, ki jih je izredno težko očistiti. Kmalu se začnemo spraševati, ali se res želimo namakati v tej umazaniji in se raje odločimo za tuš kabino, ki zavzame manj prostora in jo je precej lažje očistiti. Študije tudi kažejo, da masažne banje zbirajo velike količine bakterij.


Dragi dodatki

Ne zapravljajmo za stojalo za brisače ali kljuke na vratih, pa četudi jih je oblikoval znan oblikovalec. Skočimo do Ikee, saj tam lahko najdemo ugodne in moderne cenejše rešitve.

Drage brisače

Brisače bomo ne glede na ceno in kakovost uporabljali dnevno. A brisače zagotovo niso nekaj, za kar bi morali zapraviti veliko denarja. Cenejše trgovine, kot so Momax, Ikea ali Jysk imajo veliko izbiro in dobro kakovost ter niso pretirano drugačne od dražjih.

Talno ogrevanje

Seveda je občutek, ko zjutraj iz pod prhe stopimo na topla tla, izredno dober. A talno gretje je pravi luksuz, ki bo vsake toliko potrebovalo popravilo ali celo novo vodno napeljavo. Raje uporabimo topel in udoben predpražnik ali brisačo, na katero stopimo.