Dekor, s katerim bo naše stanovanje videti kot pravi počitniški resort

Poletje je čas, ko si želimo, da bi naš dopust trajal kar cele dva meseca in bi lahko v miru uživali v sproščenem vzdušju. A ker je to skorajda nemogoče, se je potrebno znajti. Kaj, če bi svoje stanovanje uredili tako, da bi imeli ves čas občutek, da smo na počitnicah? Spodaj predstavljamo, kako to narediti.


Kosi, ki spominjajo na počitniške resorte

Slamnati stoli, slamnate luči, bambus in podobni materiali, ki nam bodo dali občutek, da smo zares na dopustu.

Naravni materiali

Naravni materiali, ki imajo veliko teksture, kot so naprimer lan, usnje in volna, bodo prav tako celotno prizorišče spremenili v naravni videz resorta. Še bolje bodo videti, ko bodo že malenkost obrabljeni.

Pohištvo, ki spominja na skulpture in kipe

Stoli, ki spominjajo na skulpturo iz rok, zanimive stranice postelj, miza, pri kateri spodnji del spominja na pravo umetniško delo kiparja – vse to bo naše domovanje naredilo bolj pristno.

Visoke keramične vaze

Bele, visoke vaze so kot nalašč, da zunanji svet prinesemo tudi notri. V njih postavimo evkaliptus, rože iz vrta ali pampas travo.

Ratan

Ikea je predstavila pravo linijo iz ratana, kar pomeni, da bo kar nekaj časa v trendu. Ta trend je sproščen, naravni materiali pa bodo odlično izpadli v bolj sodobnem oblikovanju.

Povzeto po:camillestyles.com