Kako reorganizirati vaš dom, da bo izgledal prijetno?

Danes vam predstavljamo nekaj idej, kako psokrbeti za prijetno reorganizacijo vašega doma. Čeprav večina ljudi ne mara sprememb, so lahko nekatere spremembe precej pozitivne.
Nevtralne barve ustvarijo videz čistoče

Ko pospravimo navlako, se moramo odločiti za barve, ki bodo prostoru dodale pravi občutek. Drzne barve so premočne, raje izberimo sivo ali kremno barvo, ki bosta poskrbeli, da bo prostor videti bolj svež in pospravljen. Nevtralna paleta je bolj primerna, saj bo soba takoj izpadla bolj pospravljeno.


Vertikalna postavitev stvari

Dobra stran organizacije stvari je, da nas lahko vsak prostor preseneti z različnimi možnostmi. Če bomo strateško pospravili košarice in škatle na vrh polic, bomo bolje uporabili prostor v omari.

V kopalnici naj bo čim manj dekorja

Majhne prostore, kot je kopalnica, se nam zdi precej težko urediti, a trik je v tem, da začnemo razmišljati o njih kot o manjših prostorih. Kopalnica je edini prostor v hiši, ki mora biti čim bolj praktičen, zato mora biti v njej čim manj stvari, ki pa morajo biti na enostavnem dosegu. Vse manjše predmete pospravimo v škatlice ali košarice, saj vsaka malenost lahko zmoti praktičnost.