Kerrock kuhinjski pult, ki si ga boste želeli!

Kerrock je vrsta kompozitnega materiala, ki je sestavljen iz akrila, poliestra in polnila. Prvič je bil razvit v Rusiji v šestdesetih letih prejšnjega stoletja in je od takrat postal priljubljena izbira za pulte, delovne plošče in druge površine tako v stanovanjskih kot poslovnih prostorih.


Kerrock je na voljo v široki paleti barv in vzorcev, poleg tega pa omogoča različne načine uporabe, saj ga je mogoče rezati, oblikovati in brusiti kot les. Prav tako ni porozen, zaradi česar je odporen proti bakterijam in je izjemno enostaven za čiščenje.

Obstaja mnogo razlogov, zakaj je postal kerrock priljubljen material za uporabo v kuhinjah, kopalnicah in v drugih prostorih, kjer sta pomembna vzdržljivost in stil. V nadaljevanju bomo predstavili njegove ključne prednosti, da vam olajšamo odločitev in izbiro.

Raznolika uporabnost kerrock materiala

Kerrock je idealna izbira za tiste, ki iščejo vzdržljiv in dolgotrajen material, za katerega je potrebnega malo vzdrževanja. Ena od njegovih prednosti je, da je tudi izjemno prijeten na dotik, zato je v zadnjih desetletjih postal ena od najbolj priljubljenih izbir arhitektov, oblikovalcev in gradbenikov.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Za kuhinje je še posebej varen, saj je toplotno odporen in samougasljiv. Kerrock material je pravzaprav zelo univerzalen, saj omogoča toliko aplikacij in načinov uporabe, da je omejitev zgolj vaša domišljija.

6 razlogov, zakaj izbrati kerrock?

Če želite izbrati kakovosten kuhinjski pult, je treba upoštevati številne dejavnike. Material je ena najpomembnejših izbir, saj bo vplival na videz in vzdržljivost vašega kuhinjskega pulta. Ravno kerrock je material, ki vam ponuja vrsto prednosti.

Preberite, zakaj z izbiro tega materiala ne morete zgrešiti.

  1. Kerrock je zelo trpežen, zaradi česar je idealen za gospodinjstva, kjer je veliko v uporabi, na primer v kuhinji.
  2. Kerrock je neporozen, zato se ne bo obarval kot nekateri drugi materiali.
  3. Je enostaven za čiščenje in vzdrževanje ter od vas zahteva le minimalno nego.
  4. Kerrock je na voljo v široki paleti barv in dizajnov, tako da lahko najdete popoln videz za svojo kuhinjo ali kopalnico.
  5. Je okolju prijazen material, izdelan iz recikliranih materialov. Pridobljena ima tudi certifikata ISO 14001 in LEED.
  6. Kerrock je cenovno ugodna možnost, še posebej v primerjavi z drugimi vrhunskimi materiali, kot sta granit ali marmor.

Izberite kuhinjski pult vaših sanj

Kerrock ponuja kerrock številne prednosti, zaradi katerih je odlična izbira za kuhinjski pult. Če iščete material, ki je trpežen, preprost za nego in lep, potem mora biti kerrock na vrhu vašega seznama!

Zahvaljujoč 25-letnim izkušnjam do vrhunskega končnega izdelka

V Mizarstvu Grošelj vam lahko zagotovimo kakovostno izdelavo kuhinjskega pulta po vaši meri. Leta 1994 smo se med prvimi specializirali za predelavo kerrocka ter pridobili dragoceno znanje, ki smo ga z leti še nadgradili.

Tako se lahko danes postavimo ob bok najboljšim predelovalcem kompozitnih materialov ter vam lahko ponudimo tudi najbolj napredne rešitve. Pokličete nas lahko na telefonsko številko 01 833 22 00 ali nam pišete na info@mizarstvogroselj.si.