Serija pametnih ur, ki vam bo to jesen pomagala okrepiti zdrave navade

Pametna ura – majhna naprava, ki ima lahko velik vpliv na naše navade. Galaxy Watch5 in Galaxy Watch5 Pro, ki ju odlikujejo podrobno spremljanje spanja, prilagojen dizajn in povečana vzdržljivost, vam bosta z intuitivnimi vpogledi in naprednimi funkcijami to jesen pomagali oblikovati navade za bolj zdravo življenje in boljše počutje. S pomočjo pete serije pametnih ur Galaxy Watch boste lahko na enostaven način spremljali svojo telesno aktivnost, spanje in počutje. Oba modela ur prinašata izboljšane funkcije, na katere se boste lahko zanesli vsak dan. Galaxy Watch5 Pro pa bo, kot najbolj vzdržljiva pametna ura Samsung do zdaj, kos tudi zahtevnejšim športnim izzivom.


Izjemna tehnologija za natančno spremljanje

Pametne ure omogočajo poglobljeno spremljanje naših aktivnosti in prikazujejo praktične informacije, ki jih potrebujemo na poti do zastavljenih ciljev. Galaxy Watch5 je opremljena z edinstvenim senzorjem Samsung BioActive, ki naznanja prihajajočo dobo digitalnega spremljanja. BioActive Sensor, ki je bil prvič predstavljen v okviru serije Galaxy Watch4, uporablja en sam edinstven čip, ki združuje tri zmogljive zdravstvene senzorje za spremljanje optičnega srčnega utripa,električnega srčnega signala in bioelektrične impedančne analize telesne sestave – za zagotavljanje obsežnih odčitkov, ki vključujejo srčni utrip, raven kisika v krvi in ​​celo raven stresa. Poleg tega lahko sedaj s spremljanjem krvnega tlaka in EKG-ja na zapestju pridobite še bolj poglobljeno razumevanje o zdravju svojega srca.

S pomočjo večje površine in bolj neposrednega stika z vašim zapestjem Galaxy Watch5 zdaj opravlja meritve s še večjo natančnostjo kot predhodnica Galaxy Watch4. Zmogljiv senzor 3-v-1 BioActive deluje v kombinaciji z drugimi senzorji serije Galaxy Watch5, vključno z na novo predstavljenim senzorjem temperature. Temperaturni senzor uporablja infrardečo tehnologijo za bolj natančne odčitke, tudi v situaciji, ko se temperatura okolice spreminja.

Aktivnosti in spanje – učinkovito spremlja oboje

Galaxy Watch5 serije je zasnovana za vsakodnevne zmage. Ponuja celovito izkušnjo od začetka do konca, ki presega fitnes dejavnosti in vključuje spremljanje našega telesnega odziva po vadbi, počitka in okrevanja. Orodje za merjenje telesne sestave zagotavlja popoln posnetek uporabnikovega splošnega zdravja, saj mu nudi prilagojen pristop za zastavljanje ciljev, vodenje skozi prilagojene vadbe in spremljanje napredka. V času počitka serija Galaxy Watch5 uporabnikom ponuja podatke o okrevanju, vključno s podatki o srčnem utripu po intenzivni vadbi, in prilagojena priporočila glede porabe vode na osnovi potenja.

Za dobro počutje je izrednega pomena nočni počitek. Pametne ure Galaxy uporabnikom pomagajo tudi do boljšega spanca. Z zaznavanjem smrčanja in ravni kisika v krvi nam omogočajo boljši vplogled v vzorce spanja. S pridobljenimi informacijami lahko z naprednimi nasveti, ki nudijo prilagojen enomesečni vodeni program, izboljšamo spalne navade.

Galaxy Watch5 Pro za najbolj ekstremne športne podvige

Galaxy Watch5 Pro je ustvarjen za tiste, ki radi uživajo na prostem. Galaxy Watch5 Pro zahvaljujoč vrhunskim materialom iz katerih je narejena pripravljen na zahtevnejše športne podvige. Napravo odlikujeta izboljšan safirni kristal, ki je izredno odporen na praske, in trpežno ohišje iz titana, ki ščiti zaslon s štrlečim okvirjem. Galaxy Watch5 Pro je opremljen tudi s športnim paščkom D-Buckle, ki ponuja robustno vzdržljivost z elegantnim prileganjem.

Galaxy Watch5 ima vgrajeno močno in vzdržljivo baterijo, Galaxy Watch5 Pro pa celo največjo baterijo med pametnimi urami Samsung. Prvič je na Galaxy Watch na voljo tudi GPX. Odpravite se na pohod in posnemite ter delite z drugimi ljubitelji poti v aplikaciji Samsung Health z Route Workout. Prenesete lahko tudi pohodniške in kolesarske poti, ko vadite za naslednjo dirko ali poskušate popestriti svojo rutino. Med pohodom ali kolesarjenjem z intuitivnimi navodili zavoj za zavojem imejte oči na poti in stran od zemljevida. Ko boste pripravljeni na odhod domov, vas Galaxy Watch5 Pro zlahka pripelje do izhodišča s funkcijo Track back.

Galaxy Watch5 kot darilo ob nakupu novega telefona

Opravite nakup, ki vam bo pomagal do boljšega počutja in se vam obrestoval na dolgi rok. V obdobju od 12. 9. 2022 do 16. 10. 2022 kupite Galaxy Z Fold4 ali Galaxy Z Flip4 in prejmite čudovito darilo – novo Galaxy Watch5!

Več informacij o tej ponudbi najdete tukaj.