Kosi, ki bodo spalnici dali čudovit zaključen videz

Naša spalnica je prostor, v katerem najverjetneje preživimo večino časa, zato mora biti udobna, praktična in sproščujoča. Spalnice pa so tudi del v hiši, v katerem lahko izživimo svoj osebni stil, zato jo lahko opremimo točno tako, kot smo si zamislili. 


Zato v današnjem članku predstavljamo nekaj kosov, s katerimi bomo spalnico opremili tako, da bo dobila zaključen videz.

Udobna preproga

Zagotovo ni prostora v hiši, kamor ne bi ustrezala čudovita velika udobna preproga, a spalnica je prostor, v katerega to najbolje paše. Če imamo na tleh v spalnici les ali kakšen drug bolj hladen material, je preproga okoli postelje nujno potreben kos, ki doda toploto. Z njo bomo tudi dodali dimenzijo prostoru in definirali prostor.

Ogledalo

Dnevna lepotna in modna rutina se najbolj pogosto dogajata v kopalnici in pred omaro, ampak ne pozabimo na spalnico. Veliko ogledalo, ki ga lahko damo na steno, je izredno praktično, saj bomo z njim prostoru dodali glamur in mu dodali svetlobo, celoten prostor pa naredili večji in svetlejši.

Več virov luči

Če imamo možnost, da imamo v spalnici več različnih tipov luči, bo to celoten prostor še polepšalo. Dve ujemajoči lučki na nočni omarici in stenska osvetljava bodo celoten prostor naredile še bolj zaključen in dodelan.

Nočna omarica s predali

Ni potrebeno, da je naša nočna omarica izredno majhna in vanjo ne moremo pospraviti ničesar. Če imamo ogromno posteljo, bo zraven ustrezal večji predalnik, v katerega lahko pospravimo tudi oblačila in ostale stvari, ki nam delajo navlako. Obenem pa bo celoten prostor izpadel bolj enakovreden, saj k večji postelji pašejo tudi večji kosi pohištva.

Umetnine

Različne umetnine, ki jih imamo na steni, celotni podobi dodajo zaključek in povežejo celoten prostor in najbolj preprost prostor je nad posteljo. En večji kos ali set dveh ali več okvirjev je izredno primeren za zapolnitev praznega prostora na steni.

Zavese

Zavese so izredno praktičen dekorativni dodatek, obenem pa so tudi lepe. Lahko izberemo temnejše, ki bodo zagotavljale več zasebnosti in bodo še tako svetlo sobo spremenile v temno, lahko pa gremo v povsem drugo smer in izberemo bolj pisane ali svetle.

Povzeto po: theeverygirl.com