Naj domovanje zadiši!

Si želite, da bi vaše stanovanje imelo ves čas prijeten vonj, vendar ne želite prižigati sveče? Potem imamo za vas nekaj preprostih idej, ki vam bodo omogočile, da bo imelo vaše stanovanje vedno prijeten vonj.


Sprej za sobo

Spreji so ena najbolj enostavnih rešitev, s katerimi bomo v trenutku osvežili vsako sobo. Kupimo takšen vonj, ki nam ustreza in vsakič, ko želimo domu dodati vonj, enostavno popršimo.

Putpuri

Vrimo vodo v kozici in dodajmo rezine citrusov ter zelišča, kot so sivka, rožmarin ali meta. Če si želimo bolj zimskih vonjav pa jabolka, pomrančne olupke, cimet in klinčke. Počasi vrimo na ognju in vsakih 30 minut preverimo, če moramo dodati še kaj vode. S tem bomo domovanje napolnili s prijetnim vonjem.

Eterična olja

Eterična olja so odličen način, s katerim lahko odišavimo naš dom. Lahko jih prilagodimo svojemu okusu ali trenutnemu razpoloženju, saj jih brez težav izdelamo sami. Nekaj kapljic lahko kapnemo na zračni filter, ko ga menjamo.

Pečene slaščice

Nič ni boljšega kot vonj po slaščicah. Lahko so to cimetovi zvitki, bananin kruh ali pa preprosti piškoti s čokolado – ta možnost je efektivna in okusna.

Odprimo okna

Ta trik je najcenejši in povsem zastonj. Odprimo okna in poskrbimo, da v naš dom pride svežina in prežene zažgano hrano. Celoten dom bo deloval bolj čist, kar nam bo v trenutku izboljšalo razpoloženje.

Povzeto po: camillestyles.com