Samsung Galaxy S21 – najboljša izbira pametnega telefona v letu 2021

Samsung Galaxy S21 pametni telefoni navdušujejo s prefinjenim dizajnom in zmogljivimi funkcionalnostmi

Samsung je že od nekdaj znan po svojih visokozmogljivih pametnih telefonih, vendar nas vedno znova uspe presenetiti z izjemnimi inovacijami. Serija Galaxy S21 pametnih telefonov, ki je bila predstavljena v začetku letošnjega leta, preprosto ni mogla ostati neopažena, mi pa vam predstavljamo nekaj razlogov, zakaj boste želeli postati lastnik enega izmed Galaxy S21 pametnih telefonov.


Zmogljiva kamera

Izboljšana 8K Snap funkcija omogoča snemanje kristalno jasnih 8K videoposnetkov. Ne glede na to, kako dinamični so pogoji, bo videoposnetek popoln s Super stabilnost funkcijo, ki samodejno optimizira snemanje med 30fps in 60fps v FHD ločljivosti. Nova Director’s View funkcija vam omogoča, da izberete najboljši posnetek, medtem ko je z Vlogger View funkcijo sedaj mogoče med snemanjem preiti iz sprednje na glavno kamero in spremeniti kot snemanja.

Samodejno prilagajanje zaslona

Zaslon Galaxy S21 pametnih telefonov zagotavlja popoln užitek ob gledanju vaših najljubših vsebin. Hitrost sličic na zaslonu se samodejno prilagodi, ne glede na to, ali spremljate družbena omrežja ali gledate svojo najljubšo serijo. Zaslon zmanjša tudi obremenitev oči, saj samodejno prilagaja filter modre svetlobe glede na čas dneva in vsebino.

Popolna zmogljivost

Novi pametni telefoni vključujejo tudi zmogljivo baterijo, ki zagotavlja, da bo vaš pametni telefon vedno na voljo, kadar ga boste potrebovali. Galaxy S21 in S21+ pametna telefona prihajata  v 128 GB in 256 GB različicah z 8 GB RAM-a, Galaxy S21 Ultra pa je na voljo v 128 GB, 256 GB in 512 GB različicah z 12 GB RAM-a. Tako ima vaš pametni telefon dovolj prostora za shranjevanje vseh vaših najljubših fotografij, videoposnetkov, glasbe in iger, kar je odlična novica za vse, ki si želijo vse vsebine na dosegu roke.

Najzmogljivejši pametni telefon v seriji – Galaxy S21 Ultra – ima doslej najnaprednejše možnosti umetne inteligence ter podporo za S Pen pisalo, s katerim lahko  pišete in rišete, urejate fotografije ali podpisujete dokumente.

Več barv in lepša oblika

Galaxy S21 pametni telefoni se ponašajo s kompaktnejšo zasnovo in so na voljo v več privlačnih barvah, vključno z novo fantomsko vijolično. Prav tako so ti pametni telefoni prevlečeni z elegantno mat površino, kar jim daje prefinjen videz in občutek.

Posebna promocija za Samsung uporabnike

Ob nakupu Galaxy S21 pametnega telefona v promocijskem obdobju med 8. marcem in 5. aprilom prejmete brezplačno Galaxy Watch Active2 44 mm pametno uro v črni barvi. Dodatno, novi pametni telefon, kupljen v promocijskem obdobju, ima tudi tri leta garancijske dobe.

Za več informacij o promociji in o pravicah do darila obiščite https://www.samsung.com/si/offer/rhytm-of-your-heart-promo/

Izkoristite tudi nov Samsung program zvestobe Samsung Lounge v Samsung Members aplikaciji, ki vključuje številne odlične popuste, ponudbe in presenečenja. Prednosti Samsung programa zvestobe niso omejene s številom uporab – uporabniki vrhunskih Samsung naprav, kot je tudi Galaxy S21 Ultra, lahko v ugodnostih uživajo do dve leti po aktivaciji računa. Za več informacij obiščite https://www.samsung.com/si/offer/members-lounge/.