Takšna ogledala bodo povečala in odprla prostor v vaši kopalnici

Ogledala lahko delajo čudeže, pa čeprav gre le za manjši dekorativni del, na katerega prepogosto pozabimo. Če imate majhno kopalnico (ali pa na primer predsobo, hodnik), vam lahko ustrezno izbrano ogledalo povsem spremeni prostor. Preberite, kakšno ogledalo si je pametno omisliti v tem primeru.


Klasično okroglo ogledalo

Klasično okroglo ogledalo z minimalističnim dizajnom, ki ga obesite v sredini nad umivalnikom, je zimzelena klasika v kopalnici, s katero ne morete zgrešiti.

Dvojno zlato ogledalo

Če imate radi razkošje, je morda to prava možnost za vas. Dvojno ogledalo z zlatim svetlečim okvirjem bo hkrati povečalo vaš prostor, hkrati pa zaradi vpadljivega okvirja ne bo dalo občutka, da je ves prostor v ogledalu.

Veliko pravokotno ogledalo

Vse bolj postajajo popularna ogromna pravokotna ogledala, ki jih lahko pogosto vidimo v javnih straniščih. Če kaj poveča prostor, so to zagotovo takšna ogledala.

Ogledalo brez okvirja

Če imate raje minimalizem, si lahko omislite preprosto minimalistično ogledalo brez okvirja. Naredilo bo učinek odprtega prostora, hkrati pa se bo zlilo v okolico ne glede na stil vaše kopalnice.

Moderno ogledalo neobičajne oblike

Omislite si lahko tudi asimetrično ogledalo. Tako bo vaša kopalnica videti nekaj posebnega, še vedno pa boste dosegli učinek odprtega in velikega prostora.