Tišina, ki navduši

Dom ima veliko vlogo na počutje celotne družine.  Vedno več ljudi se zaveda kako pomembni so lastni trenutki miru in tišine. In v okolju, kjer živimo na dobro počutje vplivajo tudi dobri sosedski odnosi.


Se tudi vam dogaja, da doma vedno bolj zaznavate tiste malenkosti, ki jih prej niste? Opažate dobre in slabe lastnosti vašega doma? Vedno bolj se verjetno zavedate, kako pomemben je trenutek lastnega miru. Koliko so vredni dobri sosedje. Kako veliko vlogo ima vaš dom na počutje celotne družine.

Obdaja nas ogromno elektronskih naprav, ki proizvajajo različne zvoke. Ni hujšega od hrupa, ki se dogaja na sosedovem dvorišču. Eden najpogostejših virov je lahko preglasna toplotna črpalka. To je moteč zvok, ki nam še dolgo odmeva v glavi.

Ko se odločate za pomembno naložbo, kakršen je nakup toplotne črpalke, se moramo zavedati, da bo z nami naslednjih 15 do 20 let. In njena naloga je, da ne vzbuja nobene pozornosti. Zvoki toplotne črpalke se namreč zlijejo z ostalimi zvoki v hiši ali okolju.

Mnogo je motečih zvokov spremlja naš vsakdan. Toplotna črpalka ni eden izmed motečih faktorjev, saj je delovanje tišje od delovanja hladilnika.

V Sloveniji imamo absolutnega zmagovalca med toplotnimi črpalkami, ki so skoraj neslišne

Dolgo je veljalo pravilo, da so toplotne črpalke glasne, vse dokler tega predsodka ni opravila toplotna črpalka Adapt, ki so jo razvili v Kronotermu.  Adapt je prva toplotna v Evropi s skoraj neslišnim delovanjem in izjemno učinkovitostjo. Uporabniki pravijo, da ni glasnejša od delovanja hladilnika.

Specialisti za tihe toplotne črpalke

V Kronotermu so se odločili, da glasnost delovanja prepustijo lastnim strokovnjakom, ki so toplotno črpalko znali utišati. Tako niti vi niti vaš sosed ne bosta vedela, da Adapt tiho dela v ozadju. Ko nekdo posluša delovanje toplotne črpalke Adapt, je ravno tišina tista, ki najbolj navduši.

Enostavno upravljanje toplotne črpalke preko telefona ali tablice. Preizkusite Cloud.Kronoterm še danes.

Občutek topline, v zvoku tišine

Za brezhibno delovanje toplotne črpalke so v Kronotermu uporabili velike visoko učinkovite ventilatorje s posebnimi bionično oblikovanimi lopaticami. Poleg teh k neverjetni tihosti pripomore tudi velika čelna površina, kar povzroča majhen tlačni padec, zato se za doseganje potrebnega pretoka ventilator vrti z nižjimi vrtljaji. In nenazadnje so poleg izjemno modernega izgleda in dovršenega ohišja za izdelavo uporabili materiale, ki vsrkajo hrup in vibracije kompresorja.

Tako zelo, da boste med spanjem slišali samo svoje misli. Kako – poglejte si video.

Ustvarjene za domače podnebne razmere

Uporabniki Kronotermu zaupajo zato, ker vedo, da je to slovensko družinsko podjetje z lastno proizvodnjo, organiziranim servisom, z dolgoletno tradicijo in izkušnjami, kjer  zelo dobro poznajo vaše potrebe. Vedo, da ste vsakodnevno obdani z mnogo glasovi, ki kratijo vaš mir, motijo tudi vas in vaše sosede. S toplotnimi črpalkami Kronoterm se bodo vaši sosedski odnosi kvečjemu samo še izboljšali.

Pred nakupom testirajte kako se Kronoterm toplotna črpalke Adapt poda na vašo zelenico. Enostavno preko aplikacije Kronoterm AR – prenesite si jo zdaj.

Če želite, da boste do kurilne sezone imeli nov varčen in predvsem tih ogrevalni sistem, je zdaj idealen čas, da se povežete s Kronoterm na info@kronoterm.com oz. jih pokličite na 03 703 16 20.

Več: www.kronoterm.com