3 barvne palete za študentsko sobo, o katerih se bosta strinjala tako vi kot vaš cimer

Organizacija in oblikovanje študentske sobe je zagotovo unikaten izziv. Največkrat si prostor z nekom delimo in če je naše prvo leto, potem je to nekdo, ki ga prvič srečamo. Obenem pa morate sobo opremiti z omejenim študentskim proračunom. A izmenjava idej za notranje oblikovanje je lahko odličen način, da se povežete s svojim cimrom. Predstavljamo 3 barvne palete za študentsko sobo, ki bodo zagotovo všeč tako vam kot vašemu cimru.


Odtenki modre

Ta stil je izredno primeren za vse minimaliste, ki pa se hočejo izraziti. Začnite z modro in sivo posteljo (črte bodo dodale še bolj odrasel videz) in celotno sobo ogrejte z volneno preprogo, odejo ali blazinami z bogato teksturo. Okrasite steno ali pa izberite tablo s črkami, kjer lahko puščate motivacijska sporočila.

Barva breskve

Če si želite bolj svetle sobe, potem je najbolj primerna barva breskve. To lahko kombiniramo s sivo, modro ali bež. Izberite še okrasne blazine in preprogo ali tapiserijo za steno. Lahko tudi izberete zanimiv print za steno.

Črno bela kombinacija z dodatkom barve

S črno belo posteljnino lahko kombiniramo prav vse. Ima visok kontrast, zato lahko dodajmo vzorce, kot so potiskana posteljnina, stenske tapiserije in črtaste blazine. Izberete lahko tudi svetilke in okrasne blazine v najljubši barvi. S tem boste vsako sobo spremenili v sproščeno študijsko okolje in prostor, v katerem se boste družili s prijatelji.

 

Povzeto po: apartmenttherapy.com