4 stvari, ki jih počnemo samo takrat , ko smo sami doma

Če bivamo z več ljudi, se včasih kakšen dan, ko smo doma sami, povsem prileže. Lahko si vzamemo čas zase, ki ga kvalitetno izkoristimo in se res posvetimo samo svojim interesom. Lahko se sprostimo v objemu doma in v miru uživamo. Obstajajo stvari, ki jih počnemo vsi, ko smo doma sami, pa na to sicer niti ne pomislimo. Preverite, ali spodnje navade veljajo tudi za vas.


Naokrog hodite goli ali le delno oblečeni

Če so doma tudi drugi, se ponavadi po stanovanju ne sprehajamo goli. Ko pa nas nihče ne more videti, pa pot iz kopalnice v dnevno sobo večkrat prehodimo kar goli ali pa pomanjkljivo oblečeni. Nekateri celo načrtno cel čas po stanovanju hodijo goli, ker si sicer tega ne morejo privoščiti.

Predvajate glasno glasbo, pojete in plešete

Ponavadi moramo biti v družbi drugih uvidevni, zato si lahko glasno glasbo po svojem okusu redko privoščimo. Zato je najboljša priložnost, ko smo sami doma, pa še takrat moramo biti solidarni do sosedov.

Puščate vrata kopalnice odprta

Priznajte, tudi vi to redno prakticirate. Če smo doma sami, ne čutimo nobene potrebe, da bi, ko gremo na stranišče, za seboj zaprli vrata. Veliko hitreje in enostavneje se zdi, če jih pustimo odprta, čeprav nam zapiranje vrat vzame le nekaj sekund.

Govorite sami s seboj ali s hišnim ljubljenčkom

Če vam je sicer nerodno ali pa se zaradi tega počutite smešno, vam v praznem domu zagotovo ne rabi biti. Uporabljate lahko kakršnikoli ton ali naglas, ki ga želite.

 

Povzeto po: https://www.apartmenttherapy.com/12-things-you-only-do-at-home-when-alone-204894