Elegantna in moderna ter hkrati igriva spalnica Arabeska

Spalnica Arabeska podjetja Alples se lahko pohvali z dovršenim dizajnom, ki je moderen, eleganten in hkrati igriv, sama spalnica pa je prilagodljiva različnim prostorskim okvirom in stilom. V sklopu spalnice Arabeska je našim strankam na voljo les oreh v kombinaciji z svilnate lakirane površine v beli ali sahara barvi, kombinacijo pa lahko stranke poljubno kombinirajo na različnih kosih pohištva. Poleg tega se lahko naše cenjene stranke odločajo tudi o izbiri ročajev na licih vrat in predalov ter tako poskrbijo, da bo spalnica prav takšna, kot so si jo zamislili.


Čudovita kombinacija belih in sahara ploskev in lesa oreh, ki se prepleta v pohištvu, daje spalnici pridih topline, vendar skozi celoten prostor ohranja modernost sobe, prostor pa zaradi ravnih linij in čistih ploskev deluje še nekoliko večji. Z nišo, ki jo lahko stranke izberejo, pa prostor še nekoliko bolj zadiha. Niša pa ni namenjena le temu, da je prostor optično večji, pač pa pripomore tudi pri tem, da prostor nekoliko okrasimo, saj lahko vanjo postavimo različen dekor. Zelo priljubljeno je cvetje, ki ga lahko postavimo v zanimivo vazo, ki bo nekoliko poživila prostor, ali pa se odločimo za manjši bonsai, ki zmeraj deluje moderno in atraktivno.

Postelja spalnice Arabeska je izjemno udobna in nastavljiva po višini

Postelja spalnice Arabeska je sestavljena iz lesenega okvirja in vzglavnega dela obloženega z tekstilnim dekorjem, ki lesen okvir čudovito dopolnjuje in postelji doda moderen pridih. Postelja je udobna in zagotavlja prijeten spanec, še dodatno udobje pa ponuja nastavljiva višina posteljnega dna, s katero bomo lahko ležišče popolnoma prilagodili svojim potrebam in željam ter tako dosegli, da bo spanec trden, mi pa se bomo zbujali spočiti in naspani. Ob sami postelji se na levo in desno razprostirajo nočne omarice z ravno ploskvijo zgoraj in dvema predaloma, kamor lahko pospravimo različne osebne predmete. Lahko pa se odločimo tudi za nočne poličke, ki so integrirane na podaljšano vzglavje postelje. Poličke so lesene, predal, ki je nameščen pod spodnjo poličko, pa je bel ali sahara . Postelja je primerna, da jo postavimo ob steno, kljub temu pa je lahko postavljena samostojno v prostoru, v kolikor nam naša spalnica to dopušča. Če želimo posteljo postaviti nekoliko vstran od sten, mora biti spalni prostor relativno velik, saj lahko drugače hitro izgleda nagneteno, postelja pa kot osrednji kos pohištva ne bo prišla do izraza.

Pri naročilu spalnice Arabeska se lahko odločimo tudi za izvedbo ”walk in closet”

Spalnico arabesko lahko dopolnimo s vgradnimi omarami po meri.

Tudi omara spalnice Arabeska je izjemno uporabna in hkrati čudovito estetsko dodelana. Omara se lahko pohvali z ravnimi belimi ali sahara frontami ter lesenim okvirjem in tako odlično dopolnjuje posteljo in nočne omarice. Lahko se odločimo tudi za rjavo omaro z mlečnim steklom, ki nekoliko popestri celoten prostor. Omara spalnice Arabeska ni le navadno omara, pač pa si stranke lahko izberejo tudi tako imenovano ”walk in closet” oz. garderobno omaro, v katero lahko stopimo in skrbno izberemo svoja oblačila. Omara je sestavljena iz več vrst polic, poleg polic pa premore tudi predale, ki služijo kot odličen prostor za shranjevanje drobnarij, kot so šali, rute in pasovi. Omara se lahko pohvali tudi z velikim obešalnim prostorom, kamor lahko obesimo srajce, plašče, obleke in druga oblačila, ki jih raje vidimo pospravljena na obešalnikih. Zgoraj je v omari puščenega dovolj prostora za odlaganje stvari, ki jih uporabljamo nekoliko redkeje, na spodnjem delu omare pa lahko najdemo nekoliko višje police, kamor lahko pospravimo torbice, kovčke ali čevlje. Omara spalnice Arabeska tako ponuja različne možnosti za shranjevanje naših najljubših kosov oblačil.

Predalnik ponuja obilico enostavno dostopnega prostora

Nikakor pa ne smemo pozabiti na predalnik, ki ga moramo nujno namestiti poleg postelje in omare, da spalnica doseže celostno podobo. Lica predalnika so bela ali sahara, okvir pa je lesen. Predalnik ponuja veliko uporabnega in enostavno dostopnega prostora, kamor lahko pospravimo stvari, do katerih želimo dostopati vsak dan, poleg tega pa lahko stvari, ki jih v predalniku shranjujemo, tudi hitro in enostavno pospravimo nazaj. Na predalnik lahko namestimo vazo ali nam ljubo fotografijo, lahko pa na steno obesimo umetnino.

Arabeska kupcu ponuja skoraj neomejene možnosti izbire

Spalnica Arabeska razpira krila domišljiji in ustvarjalnosti. Širok izbor garderobnih omar, opreme notranjosti garderobnih omar, front z mehkim zapiranjem, postelj in nizkih elementov dopolnjuje široka paleta barv front in materialov, kar daje kupcu sanjsko priložnost, da izbere prav takšno spalnico, kot si jo je zmeraj želel. Prostoren volumen visokih garderobnih omar omogoča popolno prilagodljivost pri izboru in namestitvi kompaktnih polic, po višini nastavljivih izvlečnih polic in predalov z mehkim zapiranjem, pregrad in vseh ostalih elementov, ki so na voljo pri omarah po meri. Klasične postelje z zračnim podnožjem imajo nastavljivo višino posteljnega dna, zračnost pa ležišču nudijo tudi postelje s preprostim in kakovostnim dvižnim mehanizmom. Modno oblikovanje postelje iz lesa, ali tekstila, počitku ponujajo dotik narave, toplino in doživetje udobja.

Izkoristite promocijske popuste v novembru. Več na https://bit.ly/2VRcWLj

Več o spalnicah Arabeska si lahko ogledate na spletni strani povezavi https://bit.ly/35wYnRp

Dogovorite se za brezplačni 3D izris spalnice na https://bit.ly/2S5v81P

Katalog Arabeska si oglejte tukaj https://bit.ly/2OMlCRm ali pa ga naročite v tiskani obliki in vam ga pošljemo na dom https://bit.ly/2EGfTGU

Posamezne elemente si oglejte tukaj https://bit.ly/32vIvN6

Poglejte si vsa Alplesova prodajna mesta na spletni strani https://bit.ly/2QzU40p