Inovativne tablice za ustvarjanje digitalnih mojstrovin

Odkrijte ustvarjalne možnosti, ki se skrivajo v novi seriji Samsung Galaxy Tab S8


Dandanes postaja ustvarjalnost v spletnem svetu vse bolj pomembna in Samsung je v zvezi s tem predstavil nove tablice, ki so pravi čudež tehnologije. Z njimi boste izrazili svoje umetniške sposobnosti in domišljijo, bolj kot kdajkoli prej. Tablico lahko uporabljate in hkrati delate več stvari in zato je mogoče ustvariti kreativno skico ali pravo digitalno umetniško delo.

Nove tablice iz serije Samsung Galaxy TabS8, S8+ in S8 Ultra prinašajo kakovost videa 4K, ultra široko sprednjo kamero z 12 MP in dvojno zadnjo kamero s 13 in 6 MP. Če se želite poigrati s pametnimi vizualnimi elementi, fotografirajte svoje narisane skice na papirju in nadaljujte risanje na tablici s S Pen pisalom. Občutek risanja kot po pravem papirju vas bo navdušil, vendar nudi še veliko več.

Čudovit dizajn in močna zmogljivost

Dizajn inovativnih tabličnih računalnikov Samsung je preprost in eleganten, zaznamuje pa ga izjemno tanka oblika, zadnja stran pa je podprta s posebnim in zelo trdnim okvirjem Armor Aluminium. Tri različice tablic podpirajo Samsung Dex, torej delo z več okni hkrati.

Galaxy Tab S8 Ultra je največja Samsungova tablica doslej in ponuja 37 centimetrski (14,6-palčni) Super AMOLED zaslon, a je kljub temu tanek le 6,3 milimetra. Velik zaslon prinaša občutek neomejenega prostora, v katerem lahko vsak dan izrazite svojo ustvarjalnost.  Štirje zvočniki, ki podpirajo Dolby Atmos, pa zagotavljajo kristalno čist in močan zvok, ki vam lahko služi kot dodaten navdih.

Poleg tega, da Samsung skrbi za odlično zasnovo kamere, zvoka in tablice, njegova baterija verjetno nikogar ne bo pustila na cedilu. Vsi trije modeli podpirajo učinkovito polnjenje preko 45 W hitrega polnilnika, ki bo baterijo napolnil do 100 odstotkov v 80 minutah. V primeru, da vam med digitalnim ustvarjanjem zmanjka baterij, ste lahko prepričani, da se bo baterija med kratkim odmorom hitro napolnila.

Neskončna ustvarjalnost

Tako kot model Ultra ima tudi Galaxy Tab S8 + S Pen pisalo, ki uporablja algoritem zmanjšane zakasnitve. Ravno zaradi tega postane vse, kar ustvarite prek naprave, opazno hitrejše in natančnejše – občutek je, kot da pišete s svinčnikom na papir. Samsungovo partnerstvo s Clip Studio Paint spremeni vaš tablični računalnik v digitalno paleto živih barv. Postali boste pravi umetnik, uporabite le pisalo kot čopič, velik zaslon tabličnega računalnika pa kot platno.

Med dodatki je nova tipkovnica Galaxy Tab S8 Ultra Book Cover, ki lahko služi kot zaščitni etui in tipkovnica. Izdelan je iz protimikrobnega poliuretanskega usnja, ki v vaših rokah ustvarja občutek razkošja, navigacijska ploščica pa je za lažjo uporabo prevlečena s steklom.

Izbrana naprava bo zagotovo izpolnila vsa vaša pričakovanja glede funkcionalnosti tablice in same estetike. S tabličnimi računalniki Samsung Galaxy Tab S8 sprostite svoj ustvarjalni duh in pretvorite svoje misli v resničnost. Za več informacij obiščite www.samsung.si.