Kako izboljšati videz vaše dnevne sobe?

Ste si zaželeli spremembe in bi radi v svoj dom vnesli nekaj svežine? Začnite pri dnevni sobi! Z zelo malo truda in denarja lahko pošteno popestrite svoj dom. Poglejte, kako.


Stilske knjižne police

Police za knjige so načeloma namenjene zlaganju in držanju knjig. Lahko pa knjige postavimo na različne vizualno privlačne načine, lahko jih razporedimo po barvi, žanru, velikosti, horizontalno ali vertikalno. Lepo urejena knjižna polica bo zagotovo kotiček, ki ne bo ostal neopažen.

Znebimo se nepotrebnih kosov pohištva

Zagotovo imamo v dnevni sobi nekaj nepotrebnih kosov pohištva in drugih dodaktov, ki jih ne uporabljamo več in samo zavzemajo veliko prostora. Najbolje je, da te stvari pospravimo ali podarimo in kmalu ugotovimo, da je prostora precej več. Ravno prostornost pa je tista, ki naredi boljši vtis.

Pomijmo okna

Kdaj ste nazadnje pomili okna? Verjamemo, da je zagotovo kakšen tak, ki na to vprašanje raje ne bi odgovoril. A zavedati se je treba, da čista okna dajo splošen vtis o sobi. Zagotovo si ne želimo objaviti fotografije na Instagramu, na kateri so umazana okna.