Kako organizirati ličila?

Vam ličila ležijo po predalih, lepotilni mizici in po celi kopalnici? Si želite manj stresa zjutraj, ko se pripravljate za v službo, a se vam vsakodnevno dogaja, da ne najdete maskare, šminke ali pudra? Ključ do tega so dobro organizirana in pospravljena ličila. Zato danes predstavljamo nekaj načinov, kako jih najlažje organizirati.


Stari kozarci od sveč

Imate doma lepo svečo, ki je dogorela? Ne je vreči stran, ampak jo uporabite za ličila. Notri lahko pospravite npr. čopiče.

Klasičen predalnik

Imate ogromno ličil in ne veste, kam vse pospraviti? Omislite si predalnik s petimi predali. Lahko si jih omislite tudi več in jih nekaj pospravite v kopalnico, nekaj pa v spalnico. Tako imate lahko v vsakem predalu drug tip ličil. V enem so lahko šminke, v drugem čopiči in pudri, v tretjem pripomočki za lase …

Organizatorji ličil iz akrila

Gre za manjše akrilne škatle z več predalčki in tudi tukaj lahko predale razporedite po kategorijah, na vrh seveda pospravite tisto, kar potrebujete vsak dan oziroma najbolj pogosto.

Pladenj

V kopalnico ali na toaletno mizico postavite čudovit pladenj in nanj postavite najljubše parfume, ki vam bodo vedno na dosegu roke.

Steklene police

Če v omari v kopalnici nimate dovolj prostora za vsa ličila, so steklene police vedno dobra izbira. Na police seveda lahko postavite nekaj organizatorjev, ki bodo še dodatno držali ličila in vse pripomočke, ki jih potrebujete.

Povzeto po:elledecor.com