Kako v kuhinji prikrojiti pravi francoski videz?

SI želite narediti nekaj sprememb v svoji kuhinji? Potem vam danes predstavljamo pravi francoski videz kuhinje, ki ga lahko doma prikrojite brez večjih naporov in večjih investicij. Spodaj vam tako predstavljamo, kaj potrebujete za videz prave francoske kuhinje.


Stoli iz bistroja

Stoli v bistroju so ponavadi različnih oblik, barv in vzrocev, zato so več kot odličen način, da v svojo kuhinjo dodate pravi videz francoskega pločnika.

Posoda, ki si jo želite pokazati

Zakaj kuhate v beli ali sivi posodi, ko pa lahko uporabite rdečo, rumeno ali modro v različnih oblikah? Pobrskajte po spletni trgovini Etsy ali pa v antični trgovini in kupite takšne lonce, ki si jih boste želeli pokazati prav vsem.

Dizajnerski kosi

Če si zares želite prikazati pravi francoski videz, potem je pametno, da tudi kupite prave dizajnerske dodatke, ki bodo celotno kuhinjo naredili bolj avtentično. Seveda ni potrebno kupiti velikih in dragih stvari, ampak manjše kose, ki bodo nadgradili vaše pulte.

Serviete

Vam zaigra srce, ko primete svoje krpe za brisanje rok? Potem kupite takšne, ob katerih vam bo. It trgovina Merci v Parizu ima zbirko kakovostnih brisač in krp, z nakupom pa prispevate k razvoju šolskih projektov na Madagaskarju.

Vaze

Vaze na kuhinjskih pultih kar kričijo po pravi francoski kuhinji. Zapomnite si, če je vaza dovolj lepa in posebna, ni važno, ali so v njej rože ali ne.

Posodica za milo

Če si želite zmanjšati uporabo plastike, potem uporabite posodico za milo. Tega nato lahko uporabljate za pomivanje posode, pranje oblačil in kože.

 

Povzeto po: camillestyles.com