Najbolj priljubljene barve letošnje pomladi in poletja

Pomlad in zima sta čas ponovnega prebujanja in novih začetkov. Če to želimo vnesti v naše domovanje, so močne in žive barve pravi način. Še posebej bodo prav prišle v tem kislem in deževnem vremenu, ki mu kar ni videti konca.


Ste pripravljeni malo poživiti svoje domovanje in posledično tudi svoje življenje?

Neon rumena barva

Pametno pravio: Barve, ki so v trendu lahko najdemo na vsaki modni brvi. To sezono se vse vrti okoli navtičnih odtenkov in celo divjih neonsko rumenih. Naj bo vaše domovanje svetlo, drzno in predvsem čudovito!

Barva melona

Lansko leto je bila izredno popularna barva rdečkastih ličk ali kot jo poimenujejo Angleži: blush barva. Letos pa je v trendu barva melone, ki ima ljubek in ženski pridih. Gre za mešanico med bledo oranžno in rožnato barvo, v tej barvi pa bomo našli blazine, vaze in tekstil.

Zažgana oranžna

Pridušeno zažgana oranžna barva bo pravi hit letošnjeg poletja. Super bo videti v kombinaciji z bolj nevtralinimi barvami in različnimi teksturami.

Barva morske pene

Ta bleda, morska barva nam daje občutek svežine in sreče, kjerkoli jo srečamo. Včasih so bile vse morske hiše v takšnih barvah. Sedaj pa je izredno popularna v modernih domovih.

Slezanasta barva

Vijolična je čudovita,  a njena šik sestrična bo letos še posebej v trendu. Slezanasta barva je lepa barva, ki se odlično kombinira s sivo ali rumenorjavo barvo in jo brez težav dodamo v katerikoli prostor.

Povzeto po: fabfitfun.com