Ročni sesalnik Miele

Prah se ni še nikoli tako bal svojega obstoja, kot se ga v tem trenutku. Akumulatorski sesalnik Tiflex HX2 je najmočnejši ročni sesalnik Miele, ki z inovativnim dizajnom 3 v 1 in močjo postavi mejnik za vse prihajajoče sesalnike.


Ko izberemo ročni sesalnik ali klasični sesalnik najprej pomislimo na to, ali bo uspel posesati vso umazanijo. Z motorjem Digital Efficiency Mielejev brezžični ročni sesalnik proizvaja 60 % več sesalne moči in je tako v kombinaciji s krtačo in tehnologijo Vortex močnejši kot sesalniki s priključnim kablom znamke Miele. Ročni sesalnik se z dizajnom 3 v 1 prilagodi našim željam čiščenja in omogoči, da odstranimo vso umazanijo. Z načini udobja, dosega in kompaktnosti zadosti vsem našim potrebam.

Zmogljivost ročnega sesalca nima meja, saj mu inteligentna elektronika omogoča, da samodejno prepozna vrsto talne obloge in tako krtači prilagodi hitrost vrtenja in sesalno moč. Miele ročni sesalniki so primerni za vse talne obloge, s posebej široko električno krtačo pa lahko velike površine očistimo v kar najkrajšem času.

Pri ročnih sesalnikih uporabniki dajemo veliko pomena na naše zdravje. S filtrom HEPA Lifetime je dosežena skupna zmogljivost filtriranja več kot 99,999 %. Filter, ki ga ni potrebno vzdrževati, zadrži tudi najmanjše delce prahu, odstranjuje alergene in viruse ter tako prispeva k čistosti zraka v bivalnem prostoru.

Miele sesalnike razvija že več kot 95 let, pri čemer si vseskozi prizadeva za popolnost. Če bi želeli prvovrstne ročne brezžične sesalnike, ki so na vrhu seznamov zmogljivosti in kakovosti, bi izbrali Miele.