Epska ponudba – ob nakupu izbranih pametnih telefonov vam Samsung podarja uro Galaxy Watch5

Naj bo pomlad še bolj aktivna z novo pametno uro


Ljubljana, 5. april 2023 – Dnevi so daljši in toplejši, zato vse več časa preživljamo na prostem. Po malce bolj leni zimi se je na športne aktivnosti dobro ustrezno pripraviti. Če bomo telo postopoma uvedli v intenzivnejše športne napore, bo šlo vse bolj tekoče in brez poškodb. A za to ne potrebujete dragega osebnega trenerja, saj ga imate lahko sedaj kar na svoji roki. Kombinacija pametnega telefona in pametne ure bo poskrbela, da bo pomlad prijetna in aktivna. Samsung vam ob nakupu pametnih telefonov Galaxy S23 serije ali Galaxy Z serije podarja izjemno pametno uro Samsung Galaxy Watch5 44 mm v grafitni barvi ali Samsung Galaxy Watch5 40 mm v roza-zlati barvi.

Serija telefonov, ki prinaša le najboljše

Telefoni Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ in Galaxy S23 zaznamujejo novo dobo izjemne izkušnje vrhunskega telefona Samsung Galaxy. Epske kamere nudijo uporabnikom več svobode pri raziskovanju njihove ustvarjalnosti, izpopolnjena funkcija Nightography z umetno inteligenco omogoča epske nočne posnetke, mobilna platforma Snapdragon® 8 Gen 2 za Galaxy pa prinaša vrhunsko mobilno igralno izkušnjo z najhitrejšo mobilno grafiko na svetu[1]. V Galaxy S23 Ultra vgrajeno S Pen pisalo pa ponuja še več možnosti za produktivnost, ustvarjalnost in ročno beleženje zapiskov. Vse inovacije serije Galaxy S23, ki postavljajo nove standarde, so zapakirane v osupljiv eleganten dizajn telefona, ki je zasnovan z več recikliranimi materiali kot katerikoli drug pametni telefon Samsung Galaxy doslej[2].

Zložljivo steklo, ki se še vedno zdi kot znanstvena fantastika

Zasnova pametnih telefonov Galaxy Z Flip4 in Galaxy Z Fold4 temelji na priljubljenem konceptu preklopnega telefona. Že četrta generacija Galaxy Z serije še naprej odstopa od običajnega in prinaša nove, učinkovite interakcije za izboljšanje vsakdanjega življenja.

Galaxy Z Flip4 je opremljen s 17-centimeterskim glavnim zaslonom Dynamic AMOLED 2X, medtem ko zunanji pomožni zaslon meri 4,82 centimetra. Prav ta zaslon omogoča nove možnosti interaktivnosti – od klicev, sporočil, snemanja, upravljanja osnovnih nastavitev naprave do popolne personalizacije tem, ozadij in pripomočkov. Ohišje naprave je opremljeno s sprednjo in zadnjo dvojno kamero, ki jo odlikuje revolucionarna funkcija FlexCam za snemanje videa, selfijev ali drugih vsebin pod kotom med 75° in 115°. Prav tako ima Galaxy Z Flip4 ojačano baterijo 3.700 mAh s podporo za super hitro polnjenje.

 Za uporabnike, ki imajo radi večje zaslone ali pametne telefone, s katerimi lahko nadomestijo tablico ali celo računalnik, je Galaxy Z Fold4 prava tehnološka poslastica. To je zložljivi pametni telefon, ki ga poganja zmogljiv nabor čipov Snapdragon® 8+ Gen 1 z velikim 19,3-centimetrskim zaslonom Dynamic AMOLED 2X in frekvenco osveževanja 120 Hz. Vključuje tudi podporo za S Pen pisalo, funkcijo Multi Active Window in novo, preglednejšo opravilno vrstico, ki omogoča enostaven dostop do različnih uporabniških aplikacij. Kamere ponujajo širokokotni objektiv s 50 MP, objektiv s 30-kratnim prostorskim zoomom in različnimi načini delovanja, kot so Capture View Mode, Dual Preview in Rear Cam Selfie. Za snemanje in fotografiranje pri šibkih svetlobnih pogojih pa je tu še funkcija Nightography.

Ekosistem ure in telefona za aktivno zdravo pomlad

Samsung je za zdrav in aktiven skok v pomlad pripravil epsko ponudbo, saj ob nakupu pametnega telefona Galaxy S23 serije ali Galaxy Z serije prejmete za darilo pametno uro Galaxy Watch5, ki jo v navezi s pametnim telefonom lahko uporabljate za vadbo, poslušanje glasbe, spremljanje telesnih informacij ali preprosto kot čudovit modni dodatek.

Z razvojem pametnih ur Galaxy Watch se je Samsung osredotočil na boljše razumevanje zdravstvenih potreb uporabnikov. Ure Galaxy Watch5, ki so na voljo v velikosti Galaxy Watch5 Bluetooth 44 mm ali Galaxy Watch5 Bluetooth 40 mm, vključujejo izboljšan senzor BioActive, ki s pomočjo enega samega čipa upravlja s tremi senzorji in tako meri optični srčni utrip, električni signal srca in opravlja analizo bioelektrične impedance. Poleg tega popestri vse fizične aktivnosti in pomaga vzdrževati kakovosten ritem spanja s funkcijo Sleep Scores.

Skočite v pomlad in zgrabite čudovito darilo

Ne zamudite epske ponudbe in ob nakupu izbranega pametnega telefona Galaxy S23 serije ali Z serije prejmite darilo pametno uro Galaxy Watch5. Posebna ponudba traja od 5. do 30. aprila 2023. Vse informacije in pogoje najdete na spletni strani Samsung.

 

###

O podjetju Samsung Electronics

Samsung navdihuje svet in oblikuje prihodnost s transformativnimi idejami in tehnologijami. Podjetje na novo opredeljuje svet televizorjev, pametnih telefonov, nosljivih naprav, tabličnih računalnikov, digitalnih naprav, omrežnih sistemov ter pomnilnika, sistemskih rešitev LSI, livarskih rešitev in LED. Za najnovejše novice obiščite: http://news.samsung.com.