Samsung v sodelovanju s slovenskimi zavetišči pomaga kužkom do novega doma

 


Ljubljana, 3. april 2023 – Zavetišča za živali, ki skrbijo za zapuščene in najdene domače živali pokajo po šivih. Primanjkuje jim tako sredstev, kot ljudi, ki bi za vse te živali lahko primerno poskrbeli. Zato je vsaka pomoč še kako dobrodošla. Podjetje Samsung se je združilo s tremi slovenskimi zavetišči, da bi kužkom pomagali najti nov ljubeč dom. Nastala je kampanja “Vidi več kot le barve.

Posvoji kužka

Samsung je v sodelovanju z zavetišči Horjul, Ljubljana in Koper predstavil kampanjo “Vidi več kot le barve”, ki je posvečena zapuščenim živalim in pomaga pri njihovi posvojitvi.

Na spletni strani z enakim imenom lahko obiskovalci vidijo neverjetne fotografije psov iz zavetišč in tako najdejo novega najboljšega prijatelja. Snemanje fotografij je bilo po besedah ustvarjalcev kampanje zelo čustveno, saj vsak pes prinaša s sabo svojo zgodbo in večina od njih ni lepih. Ustvarjalci so vse fotografije kužkov posneli s pametnim telefonom Samsung Galaxy S23 Ultra in na njih zajeli vse podrobnosti in posebnosti, ki izstopajo pri vsakemu kužku.

Radi imamo fotografije svojih ljubljenčkov

Spletna stran ponuja tudi veliko nasvetov za že obstoječe lastnike domačih živali, saj predstavlja odlične ideje za ustvarjanje unikatnih vsebin in spominov s hišnimi ljubljenčki. Tako lahko lastniki psov ali tisti, ki bodo to šele postali, vidijo različne nasvete, kako s pametnim telefonom Galaxy S23 Ultra posneti 8K video ali označiti posebne trenutke s funkcijo Super Slow-Motion, kako izkoristiti značilnosti Space Zoom in 200 MP kamero za ustvarjanje živahnih fotografij hišnih ljubljenčkov, ter kako s pomočjo funkcije Smart Cut narediti celoten niz novih nalepk za družbena omrežja s svojim najboljšim prijateljem.

Samsung Studio S23 mobilni paviljon

V sklopu kampanje je Samsung pripravil mobilni paviljon Studio S23, ki bo obiskal več lokacij po Sloveniji. Okrašen bo s prekrasnimi fotografijami psov, ki iščejo dom, hkrati pa bo postal tudi središče druženja za obiskovalce, ki že imajo svoje štirinožne prijatelje. Studio S23 bo ponujal številne aktivnosti – od območja za fotografiranje psov, območja za igro pa vse do območja z veliko sočnimi poslasticami in vodo.

Mobilni paviljon bo obiskal naslednje kraje:

14.04. – 16.04., Celje, ob Prireditvenem prostoru Špica

20.04. – 23.04., Vista Park Velenje

27.04. – 01.05., Promenada Žusterna – Semedela

03.05. – 07.05., Kavarna Lokus pri Koseškem bajerju

19.05. – 20.05., Mr.Pet – poslovalnica BTC Ljubljana

02.06. – 04.06., Mednarodna razstava psov v Postojni 2023

10.06. – Festival za ljubitelje živali v Novi Gorici

12.06. – 24.06., INSTADOG photo EXPO, fotografska razstava, Citypark Ljubljana

Vidi več kot le barve. Glej ljubezen.

Vsak izmed nas lahko prispeva delček k temu, da razbremenimo zavetišča in osrečimo srčne kosmatince. Obiščite spletno stran in spoznajte navihane kosmatince, ki vas bodo gotovo očarali. Kdo ve, morda boste prav v enem od njih spoznali svojega naslednjega najboljšega štirinožnega prijatelja.

###

O podjetju Samsung Electronics

Samsung navdihuje svet in oblikuje prihodnost s prodornimi idejami in tehnologijami. Podjetje na novo opredeljuje svet televizorjev, pametnih telefonov, nosljivih naprav, tabličnih računalnikov, digitalnih naprav, omrežnih sistemov ter pomnilnika, sistemskih rešitev LSI, livarskih rešitev in LED. Za najnovejše novice obiščite: http://news.samsung.com.