Saloni Prevc praznujejo 30 let tradicije

Iz vaše hiše naredimo dom.


Letošnje leto se bo v zgodovino podjetja Saloni Prevc zapisalo kot prelomno, saj saloni pohištva Prevc praznujejo 30. rojstni dan.
V tem času so razvili pohištveno znamko Prevc, na katero so upravičeno ponosni, saj je postala sinonim za kakovostno storitev in izvrstno pohištvo.
Od prvega salona v Ljubljani leta 1994 pa do lani odprtega Danküchen studia v Kranju nabirajo izkušnje na področju celovitega opremljanja stanovanj, hiš, poslovnih objektov, apartmajev in oskrbovanih stanovanj.
Celotna oprema za dom na enem mestu je njihova velika konkurenčna prednost, njihova srčna želja pa, da tudi vnaprej pomagajo soustvarjati vaše osebne in poslovne bivanjske zgodbe.

TRIDESET LET TRADICIJE

Trideset let tradicije pomeni trideset različnih letnic v življenjskem deblu podjetja. Vsaka letnica je malce drugačna in posebna, vsaka ima svojo enkratno in neponovljivo zgodbo.
Nekatere letnice so ožje, druge debelejše, nekatere so enakomerne, še več pa je neenakomernih. Različni vzorci letnic predstavljajo različne poslovne cikle.
Trideset let pomeni tudi, da so šli z ekipo skozi razne sloge opremljanja, številne tehnične novosti, nove materiale in načine obdelave pohištva ter vedno nove in nove zgodbe.

V tridesetih letih so nabrali ogromno paleto izkušenj na področju opremljanja. Iz začetnih manjših projektov opreme novogradenj in projektov prenove so prešli na večje projekte in opremljanje celotnih stanovanj, hiš in poslovnih objektov. Njihova velika konkurenčna prednost je, da stranka lahko opremi vse prostore na enem mestu, saloni Prevc pa poskrbijo še za dostavo in montažo izbranega pohištva.