Trije kuhinjski pripomočki, ki vam bodo prav prišli na pikniku

Poletja je sicer že konec, a to ne pomeni, da se je zaključila tudi sezona piknikov. Pripraviti piknik ni težko, zagotovo pa potrebujete primerno piknik košaro, v katero je pametno pospraviti tudi nekaj gospodinjskih pripomočkov.


Dodatna žlica, s katero bomo lahko nalagali hrano

Večina sicer rada potuje lahno, kar pomeni, da s seboj ne nosi dodatnih stvari, a vseeno je pametno, da v piknik košaro dodamo poceni plastično žlico. To pomeni, da si lahko privoščite tudi jedi na žlico ali pa vam prav pride, če vam slučajno druga pade na tla.

En dober nož

Dober nož bi lahko vedno in povsod nosili s sabo (kaj če nam zapaše trda nektarina, ki je ne moremo pojesti drugače, kot da jo narežemo). Z dobrim nožem lahko narežete katerokoli hrano, zato je na pikniku dober nož skoraj bolj pomemben kot hrana. Dober nož lahko odpre tudi steklenico šampanjca ali pomaga pri rezanju še tako trdega sadja.

Velika kuhinjska krpa

Papirnate brisače so dobra izbira, a takoj ko zapiha, nam jih lahko odnese. Zato je za brisanje rok, krožnikov in ostalih stvari, kuhinjska krpa zagotovo bolj primerna. Na koncu jo samo vržemo v pranje.

 

Povzeto po: apartmenttherapy.com