Ugodni najem delovnih strojev

Vsaka gradbena dela zahtevajo tudi uporabo posebne težke opreme, naprav in drugih strojev. Velikokrat nakup tovrstne opreme predstavlja velik finančni zalogaj, hkrati pa, koliko je smiseln nakup drage opreme, če jo boste potrebovali le pri enem projektu? Zato je priporočljiva izposoja strojev. Praksa kaže, da storitve najema posebne opreme postajajo vse bolj priljubljene.


Izposoja stroja ima očitne prednosti in sicer je najem najhitrejši način za povečanje proizvodnih zmogljivosti. Izposoja delovnih strojev omogoča tudi zmanjšanje obratovalnih stroškov, saj bi lastna flota pomenila ne le zgolj začetni kapital za nakup opreme, pač pa bi se s tem pojavili tudi stroški vzdrževanja, skladiščenja, popravil, ipd.  Izposoja delovnega stroja pomeni tudi delo brez izpadov in sodobna tehnologija, saj se vozni park nenehno posodablja.

Izposoja strojev v Ljubljani vam omogoča storitev profesionalnih operaterjev, ki so vam vselej na voljo za kakršnakoli vprašanja. Zagotovljena je visoka produktivnost in širok nabor opreme, ki je na voljo za najem, med katero lahko poiščete stroje za brušenje, freze, industrijske sesalce, vibro nabijače in drugo opremo.

Tako vam izposoja delovnih strojev v Ljubljani zagotavlja različne vrste specialne opreme za najem po ugodnih pogojih.  Izposoja strojev v Ljubljani na spletnem mestu www.urni.si Zaupajo nam številne servisne ekipe in gradbene organizacije v mestu in državi.

Izposoja strojev za brušenje

Pogosto se zgodi, da podjetje ali posamezni obrtnik za delo potrebuje stroje za brušenje. Najem brusilnika je zanesljivo najboljša rešitev. Opremo si lahko izposodite pod odličnimi pogoji najema in tako odpravite potrebo po nakupu dragih strojev.

Stroji, katere najamete v začasno uporabo so v brezhibnem stanju, zanesljivi in učinkoviti.  Na ta način lahko hitro in učinkovito izvedete potrebne operacije. Na voljo so različni stroji za brušenje, pri čemer je vsak stroj skrbno preverjen, še preden se izda stranki. Izposoja strojev za brušenje betona, omogoča opremo, ki je čista, uporabna in za delo pripravljena. Najem vam omogoča, da ne skrbite za potrebno enoto in hkrati prihranite veliko denarja. Naši brusilni stroji vam bodo omogočili brušenje hitro, učinkovito in poceni.

Izposoja frez za odstranjevanje talnih površin

Popravila in obnove so del našega vsakdana in se vsakodnevno srečujemo s posamezniki in družbami, kateri namesto nakupa gradbene opreme za velik denar, isto opremo najamejo. Na ta način pridobijo kakovostno posebno opremo, katero potrebujejo. Velikokrat so potrebe po določeni opremi enkratne ali pa se pojavijo le redko in je tako nakup nesmiseln, saj bi le pomenil veliko dodatnih stroškov.

Če potrebujete najem freze za beton, vam zagotavljamo visokokakovostne freze, visoke moči in prilagojene potrebam uporabnika, po udobnih in ugodnih pogojih namena.

Freze za odstranjevanje talnih površin so večnamensko orodje za obdelavo. Rezkalnik vam omogoča rezanje, vrtanje lukenj, obdelavo robov, itd.

Opremo si lahko izposodi vsak in storitve najema uporabljajo tako gradbena in druga podjetja, kakor tudi individualni naročniki.

Izposoja industrijskih sesalcev

Vsa obnovitvena in druga gradbena dela vključujejo uporabo specializirane gradbene opreme. Stroški nakupa strojev in orodja zelo pogosto presegajo proračun in so nerentabilni. V takih primerih je dobra rešitev uporaba storitev najema opreme, pri čemer odpade potreba po nakupu, omogočena pa vam je uporaba visokokakovostnega orodja z nizkimi stroški.

Veliko del se opravlja tako, da se pojavi potreba po specializiranih čistilnih napravah, kot so industrijski sesalniki. Nakup kakovostne opreme je povezan z visokimi stroški. Če industrijski sesalnik potrebujete le občasno, se ga splača najeti in je tako profesionalno opremo mogoče uporabljati za relativno majhen znesek.

Izposoja vibro nabijačev

Kaj vam omogoča izposoja vibro nabijača?

  • Nizki stroški.
  • Oprema je na voljo ob optimalnem času uporabnika.
  • Po končanem projektu, ni potrebe po skladiščenju opreme in servisiranju.
  • Ni potrebe po vzdrževanju in popravilu morebitnih okvar.
  • Ugodnejša rešitev in bolj donosna kot nakup.
  • Visoko kakovostna oprema, pripravljena za delo.