NLB odprla nove možnosti poslovanja

V NLB je trenutno naša največja skrb usmerjena v osveščanje naših komitentov glede poslovanja z banko, da se izognejo ne nujnim izhodom od doma. Ker se razmere in ukrepi v državi stopnjujejo, želimo najširšo populacijo seznanit z vsemi možnostmi, ki jih imajo za nemoteno poslovanje z banko brez obiska v poslovalnici – želimo preprečiti situacije, ko bi ljudje množično prihajali v banke ali na bankomate po gotovino. Menimo, da za tovrstne reakcije ni potrebe – ni varno in tudi ne odgovorno z vidika širitve virusa. Prav tako je strah, da bi zmanjkalo gotovine ali možnosti dostopa do nje, odveč.


 

Obiske v poslovalnicah za ne nujne storitve, v teh razmerah odsvetujemo. Za vse nujne storitve imamo odprte naslednje možnosti poslovanja za nemoteno poslovanje z nami 24/7:

 

  • Položnice in račune plačajte prek spletne ali mobilne banke.
  • Za kompleksnejše bančne storitve in vsa vprašanja, nas pokličite na 01 477 2000, uporabite spletni klepet ali video klic.
  • Ker bankovci in kovanci izmenjajo veliko rok, raje plačujte brezstično s karticami in z mobilno denarnico NLB Pay
  • Prav tako želimo poudariti, da ne skrbite, da bi gotovine na bankomatih zmanjkalo, zato prosim dvigujte zneske, ki jih potrebujete za dnevno oskrbo. V NLB, d.d. bomo poskrbeli za nemoteno oskrbo bankomatov z gotovino.

 

Poslovalnice bodo zaenkrat ostale odprte, morebitne spremembe sproti objavljamo na naši spletni strani www.nlb.si, kjer najdete vse aktualne informacij. Na naših družbenih omrežjih in v drugih sredstvih javnega obveščanja bomo poskrbeli za vse potrebne sprotne informacije v zvezi s poslovanjem z banko. Za kakršnakoli vprašanja glede poslovanja z banko lahko tudi pokličite na 01 477 2000. Naši svetovalci so vam na voljo 24/7.