SLOVENSKI PROIZVAJALEC OKOLJU PRIJAZNEGA OGREVANJA POSTAL AMBASADOR KAMPANJE I FEEL SLOVENIA. GREEN. CREATIVE. SMART.

Javna agencija SPIRIT Slovenija je izbranim slovenskim inovativnim in trajnostno naravnanim podjetjem podelila naziv ambasadorji značke I Feel Slovenia. Green. Creative. Smart. / Ambasador Zelena. Ustvarjalna. Pametna. in jih vključila v nacionalno komunikacijsko kampanjo za promocijo Slovenije. Ambasador »zelenega, ustvarjalnega in pametnega« gospodarstva Slovenije je postalo tudi slovensko razvojno podjetje toplotnih črpalk Kronoterm.


Kampanjo I feel Slovenia. Green. Creative. Smart. pripravlja Javna agencija SPIRIT Slovenija, vanjo pa je uvrstila inovativna in trajnostna naravnana podjetja, katerih prebojne rešitve podpirajo zgodbo zelenega, ustvarjalnega in pametnega slovenskega poslovnega okolja. Značko so pridobila najbolj inovativna in prodorna podjetja v Sloveniji, ki ustrezajo vsem trem omenjenim merilom.

V okviru kampanje bo Kronoterm predstavljen na globalnem konkurenčnem trgu. Njihove prebojne rešitve bodo vključene v krovna komunikacijska sporočila, ki jih bo SPIRIT Slovenija v javnost lansiral v sklopu večkanalne mednarodne oglaševalske kampanje. Kampanjo je SPIRIT Slovenija pripravila drugo leto zapored in pri podjetju Kronoterm so neizmerno ponosni, da so uspeli prejeti naziv in da bodo predstavljali slovensko zeleno gospodarstvo po vsem svetu.

Suzana Guček, vodja marketinga pri Kronotermu: Tovrstna priznanja nam veliko pomenijo in so še dodatna potrditev, da kot slovenski razvijalec in proizvajalec delujemo v pravi smeri. Priznanje je dokaz, da delamo dobro za naše uporabnike, za okolje in za vso Slovenijo. Istočasno pa je to potrditev tudi razširjeni ekipi – tako sodelavcem kot naši partnerjem, da s skupnimi močmi soustvarjamo boljši jutri. Skupaj s SPIRIT Slovenija bomo to lahko predstavili tudi širši globalni javnosti.

Podjetje Kronoterm je vodilni slovenski proizvajalec toplotnih črpalk, edini z lastno proizvodnjo, lastnim laboratorijem in lastnim servisom. Z več kot 45 leti izkušenj je ‘zeleno’ podjetje eno izmed najbolj inovativnih in razvojno naravnih v panogi. Razvijajo in izdelujejo izjemno učinkovite naprave iz materialov, ki so okolju prijazni, uporabljajo pa tudi hladiva, ki so ozonu manj škodljiva.

Kronoterm svojo ‘kreativnost’ izraža na večih področjih. S toplotno črpalko ADAPT je podjetje začrtalo nove smernice vizualne podobe toplotnih črpalk. Dizajn omenjene črpalke je prejel več nagrad, med njimi nagrade Arhiproducts, Big SEE in značka odličnosti Made in Slovenia.

Njihove ‘pametne’ rešitve navdušujejo uporabnike po celotni Sloveniji in Evropi kot tudi stroko. Pri Kronotermu se lahko pohvalijo s številnimi nagradami na področju inovativnosti in razvoja kot je nagrada Naj inovacija 2020 po mnenju javnosti.

V kolikor bi si tudi vi želeli ogrevanje slovenskega proizvajalca in podpreti domače znanje, obiščite njihovo spletno stran www.kronoterm.com, kjer najdete vse informacije o toplotnih črpalkah. Pišete jim lahko na info@kronoterm.com ali jih pokličete na 03 703 16 20.